Jockiboi anser att internet är som ett tredje världskrig

Sista tiden så han man kunnat se väldigt många elaka kommentarer på dom flesta kommentarsfälten på youtube. En som fått hård kritik är Jockiboi och det finns även flertal videos på youtube där folk försöker ”sätta dit” honom speciellt efter att han gjorde bort sig på sin spelning med att sätta på fel låt.
Jocke och Jonna har precis kommit hem från sin semester där dom spelat in och lagt upp några videos angående undernärda getter som stod på området där dom bodde. Jocke och Jonna jobbade hårt på semestern med att hjälpa getterna att få det bättre och det fick dom hård kritik för. Nu har Jocke lagt under natten lagt upp 66 bilder på snapchat där han skriver sin åsikt kring hatet som är på youtube och här nedan summerar jag vad som står på bilderna dom första bilderna innan dom ni ser nedan och så får jag försöka få upp fler bilder från dom sista snapen när jag kommer hem igen.
 
”Jag är nog skyldig till allt i världen snart enligt vissa haha, sanningen kommer alltid fram och väljer man att medvetet peka ut någon utan bevis så hoppas jag även att ni står för det när sanningen kommer ut, vilket den kommer denna gång. Jag garvar ärligt sönder asså! Lider endast med personen som detta hänt då han har följare som sprider hat i hans namn emot han vilka vilket gör att bolag blir sura agerar oavsett vad artisten (jag) säger! NI, NI som följer honom och hatar alla han ogillar, alla han är osams med, alla han skämtar om i videos, om ingen hatade pga av hans skämt hade ju dom han skämtas om t.om kunnat skratta åt det! Men när man inte kan hantera informationen och hatar…….då förstör ni för personen, tora musikbolag ser att det står ”hahaha du suger kul din jävla bög hoppas du tar livet av dig ” #***army (hänger ej ut namn på min snap) JA VAD TROR NI HÄNDER DÅ?
Ni borde be om ursäkt till honom varenda jävel av er rent ut sagt som postat hat och # hans namn på min kanal så att musikbolag ser detta och ser honom som ett problem som bedriver en hatkampanj emot mig. Han håller på att förlora ett skivkontrakt och det första ni gör är att mordhota mig er som detta gäller, tror ni han får behålla kontraktet då? Hans stora dröm i livet! Jag stängde mitt kommentarsfällt för hans skull! Jag har varit en jävla idiot på youtube rent sagt! Jag har gjort helt jävla tappade videos rent där jag nämner vad människor gjort emot mig eller andra vilket gör att ni dödshotat dom i månader, har lärt mig min läxa, har ni det?
Jag kommer öppna mitt kommentarsfält nu och vill se ordning och skärpning! Ni blockas vid minsta lilla! Och jag är inte sur för att han gjorde videon, klart han tror att det är jag när jag hade blockat honom dessutom, och varför är helt privat sak! Oavsett vad jag tycker om personen i fråga så blir jag ledsen så ingens drömmar förtjänar att bli krossade eller förstörda! Alla har sin rätt till sin dröm om man jobbar hårt! Alla förstörs idag tyvärr då internet skapad en dubbelroll!
Man skapar nästan ett alterego på nätet där man vågar skriva saker man inte skulle ens våga fisa om i verkligheten framför personen! Förr innan internet gick ej det, nu kan man bli mer och mer anonym för varje dag som går vilket ökar hatet mer! Skiter i vad ni tycker, jag vet vad jag snackar om, och ni vet att det finns en jävligt bra poäng i det hela, man kan inte gå emot vad man har för värderingar och moral och etik bara för att man tycker illa om någon! Föräldrar ni som följer mig, seriöst ni måste hålla stenkoll på era barn för där på internet är det ett 3e värrldskrig där ord som inte ens användts i skräckfilmer typ! Det är som ett sjukt jäva dataspel där barn inte förstår skillnaden mellan hat….. och olagliga handlingar längre, att ett dödshot bara är på ”skoj” för det var ju bara via internet, då är det inte på riktigt typ seriöst det är så ni ser det, men media kommer bli medvetna om detta snart och hårdgranskar youtube!
Nu är det fan slut på tramset då youtube är min arbetsplats, annonsörer flyr från youtube, Google har krismöten dagligen då det spårat
ven i USA och dom kan inte kontrollera hatet alls då videos massproduceras idag, tänk er hur många videos som…. laddas upp dagligen på youtube, dom har inte resurser till att kontrollera detta vilket gör att inför förnyelsen av avtalet med annonsörer och plattformen dvs Youtube hoppar stora delar av annonsörer av då dom är rädda var dom ska synas! Färre annonsörer skulle leda till att inkomsten på youtube skulle sjunka i botten, vi lever på annonsintäkterna på videos via preerolls osv. Och om folk inte kan försörja sig på heltid så blir det färre kanaler att titta på! Och hur länge tror ni att Google står ut till att gå back på youtube utan att agera, dom skulle inte ens blinka att antingen göra om hela plattformen eller skrota den och bygga om på nåt med streaming eller ha kvar samma namn osv.
Som sagt, slut på skitsnacket nu och dagis lekarna på youtube som föräldrarna saknar vetskap om! Samma ansvar har vi kreatörer att inte sända ut infomation om andra som mottagaren inte kan hantera! Då det är det skapar kedjereaktionen! Detta är min arbetsplats och har rätt att skrika ifrån utan att nån ska gnälla att jag gråter ut på snaochat, eller vill ni att jag går och förstör eran arbetsplats? Går ni och skriver lappar med mordhot och klistrar fast på ICA också eller? Hatarna verkar tro att youtube är nån jävla dokusåpa där saker bara är på skoj och larv! (NI SOM DETTA INTE BERÖRT BEHÖVER EJ TA ÅT ER) men jag var tvungen få ur mig detta!!!
Jag har gjort mina fel! jag tar ansvar för dom och erkänner dom för er att jag har gjort videos där jag nämner människor vid namn och vad vi bråkar om vilket lett till totalt kaos! Jag och Jonna har enorma siffror i tittare vilket skapar stora armer! Fler där ute borde ta samma ansvar och sluta nämna namn på sina kanaler eller vilka ni bråkar med privat vid namn, eller prata om era flickvänner i videos ochh vad dom gjort emot er, för det skapar HAT….Komma här och kasta skit på mig för att ni sätt en video och inte kan ta ansvar för era handlingar, herregud” Jockiboi är död, jag tänker FÖRSÖKA bli vuxen nu hur mycket ni än ogillar det! Jag vill bli pappa, då måste man ta ansvar!
Man behöver inte gilla alla, men man behöver verkligen inte säga till personen att du ogillar den ihop med att den borde dö och är värdelös och äcklig! Ord sårar oavsett ålder! Jag vet att många av er vill leka lattjo lajban och tycker jag är superlarvig som skrivit såhär på snap, det är för ni inte är tillräckligt gamla för att ha lärt er att konsekvenstänka alltså tänka på vad som händer om man gör en viss sak! Sluta leka på min kanal iallafall är ni snälla för jag kollar på paradise hotel  eller något om jag vill se en dokusåpa, slipper det helst i mina kommentarsfält! Sluta följa mig bara isåfall.
Jag vill langa grymma videos, en ny säsong av spökjakt, massor storproduktioner och även nytt Zombie event! Ännu snyggare musikvideos osv, kan vi inte bara fixa dom och se underhållningen i dom och ge konstruktiv kritik om man tycker något är dåligt? Youtubers där ute, vi behöver träffas alla och prata om hur vi ska stoppa detta, jag uppmanar er ALLA att ta erat ansvar nu och få slut på detta så vi alla kan göra det vi älskar att skapa videos istället för att leva i konstant drama! Vi behöver få tag i alla föräldrar och nå ut till dom så att dom kan övervaka sina barn då detta görs helt i smyg utan vetskap, genom detta går det minska näthatet! Då föräldrar kan ta barnens mobiler om det sker osv. Ni förstör yttrandefrihet för människor dessutom då ingen kommer kunna kritisera en annan utan att den personen blir dödshotad! Jag fan en inspiration genom kritik jag såg en video och en fantastisk människa!
Jag fann någon jag kan kämpa och bli lika bra som och att få ha honom som lärare är det bästa som hänt mig, han är som den som ni ser upp till inom sport eller musik eller vad personen än nu gör! Han är rak och ärlig och jag älskar det! Jag tog spelningar för tidigt, jag var inte redo och får ta mitt ansvar och gå tillbaka och öva igen vilket jag gjort varenda sekund jag fått över, för vet att han inte är en hater. När jag blivit en grym DJ hade han utan att bllinka gjort en video om hur jävla grym jag är och hur imponerad han är av mig! Och jag vet att han är ärlig med hur duktig jag är och inte säger något för att vara snäll!
 

2017 07 25 10 09 07 - Stoppa Pressarna

2017 07 25 10 10 16 - Stoppa Pressarna

2017 07 25 10 11 24 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar