Josephine Qvist är sugen på att göra en egen parfym

@Det blir allt vanligare att influencers gör parfymer och det finns flertal som redan gjort en egen parfym, vissa har blivit populära och andra inte lika mycket.
@Som som gjort parfymer hittills är:
@Kenza – hon har gjort 2 stycken och dom heter Alani & Alani night
@Rebecca Stella – hon har också gjort 2 stycken som heter I do & date night
@Ida Warg – Hennes parfym heter Flor Feliz
@Bianca Ingross – hon har också gjort 2 och dom heter Amaci & Senteur de CAIA
@Linn Ahlborg – hennes parfym heter LXA
@Isabella Löwengrip – hennes parfym heter Blonde Bouquet
@Om jag missat någon får ni gärna lämna en kommentar och fylla på listan. Men nu kanske det blir så att ännu en influencer lanserar en parfym för det är nämligen så att Josephine Qvist är sugen på att göra en egen parfym. Hon känner att hon aldrig hittar någon som hon gillar och undrar nu om hennes följare hade tyckt om ifall hon tog fram en egen parfym.
@Det som gör att hon tvekar är för att hon är rädd att ingen kommer att köpa hennes parfym och när hon frågar följarna om dom hade köpt den så svarade 71% att dom hade gjort det.

@Absolut är några av parfymerna helt underbara i doften men det som kan göra att folk tvekar på att köpa dom är för att dom flesta inte går att lukta på i butik. Man får beställa hem parfymen för att ens kunna lukta på dom, och när du brutit kartongen för att kunna lukta på dom så kan dom inte skickas tillbaka om du inte gillar lukten. Det är nog många som drar sig för att köpa en parfym för mellan 600 och 900 kr utan att ens kunna lukta på den innan man köper den. Man kunde tex se på tradera att folk sålde sina parfymer när både Kenza och Rebecca Stella släppte sina första då många inte gillade doften.


271985526 179567261059099 8876092036716719320 n - Stoppa Pressarna

2022 01 28 00 29 34 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar