Julia Sundqvist tycker vissa influencers är egoistiska

Samtidigt som Samir Badran utvecklar sin karriär som mäklare och byter kontor till Mäklarhuset i Stockholms innerstad, så fortsätter hans flickvän jobba med sina sociala medier.

2022 09 19 00 30 00 - Stoppa Pressarna

Hon skriver på instagram att hon anser att vissa influencers bara brinner för sig själva och sina varumärken. Enligt henne borde alla influencers med stora kanaler använda dom till något samhällsnyttigt.

Julia menar på att alla kan inte göra allt men att alla kan göra något, därför ska influencers tänka om och göra rätt.

2022 09 19 00 29 22 - Stoppa Pressarna

Det har varit många diskussioner om just detta genom alla åren som influencers funnits. Hurvida dom bör eller inte bör använda sina kanaler för att ta upp viktiga frågor eller händelser. En del gör det ofta, en del mer sällan och några gör det aldrig.

Det som dock blir ett problem som kommit om och om igen är vad dom väljer att dela. Det kommer alltid in kommentarer till influencers att det dom tar upp är viktigt men att dom även borde ta upp ”det” eller ”det” för det är lika viktigt.

Många anser att när influencers väljer ut en sak att skriva om när det händer 1000 saker till i världen om som är lika illa så ”bryr dom sig inte” om allt annat än det dom valt att ta upp.

 

Vad tycker ni i den frågan, håller ni med Julia att om man har en stor kanal så måste men ta upp samhällsviktiga saker i sin kanal?

Lämna ett svar