Katrin Zytomierska hänger ut känd fotbollsspelare på fyllan

Igår bestämde Katrin sig för att dra på sig dansskorna och gå ut och roa sig. Man kunde på hennes story under kvällen se hur drinkarna intogs och humöret var på topp, fram tills ungefär kl 3 inatt.

 

Som flera gånger förut så valde Katrin att posta fylleinlägg på sin instagram men den här gången tog hon det steget längre. Hon hänger nämligen ut den kända fotbollsspelaren Gerard Pique som spelar för Barcelona sedan många år tillbaka. För er som inte har sådan koll på sport så är det han som varit ihop med Shakira i 12 år samt har två barn med henne.

 

Men i början av juni så lämnade Shakira honom efter 12 år och nu vill heller inte fotbollslaget ha kvar honom hos Barcelona. Men just nu befinner han sig i Sverige och var igår på samma ställe och festade som våran kära Katrin Zytomierska var.

 

Hon blev dock inte nöjd efter att hon gått fram och pratat med honom vilket ledde till att hon hängde ut honom på fyllan inatt. Att hon blev arg var för att när hon såg honom tänkte hon på sin son som älskar fotboll. Hon hade gått fram till honom och frågat om han kan säga hej till hennes son.

 

Han hade sagt nej vilket gjorde henne förbannad, hon menar att kändisskapet har gått honom över huvudet. Han är bara en kille med en boll enligt Katrin. Dock anser inte Katrins följare att hon har rätt utan att han kanske bara inte ville säga hej då massa människor antagligen frågar varje dag.

 

Katrins svar till sin läsare var att hon blir frågad massor med gånger varje kväll men hon skulle aldrig säga nej. Varpå läsaren ger motsvar med:

 

”Att du jämför dig själv med en känd spelar med 20 miljoner följare va lite roligt!”

 

Om man som känd person är ute och festar och har kul kanske man inte vill prata med allt och alla. Bara för att man valt att vara offentlig så har man rätten att få vara ifred och att säga nej. Han kanske var full och kände att det var otroligt olämpligt att säga hej till ett barn påverkad? 

Anser ni att Katrin har rätt i att bli arg för att en världskänd person inte ville säga hej till hennes son när han var ute och festade?

 

2022 06 18 06 07 12 - Stoppa Pressarna

2022 06 18 06 06 53 - Stoppa Pressarna

2022 06 18 06 06 04 - Stoppa Pressarna

Faksimil: instagram/katrinzytomierska

Lämna ett svar

Kommentarer