Keela raderar kommentarer

Härromdagen så var både Kissie, Keela och Annica Englund i Göteborg för ett event som heter The Perfect World Foundation. Förutom att alla tre blev fixade grattis hos Skönhetsfabriken så fick dom även låna en varsin klänning från Zetterberg Couture.
Keela och Annica festade på ganska hårt och man kunde följa dom sent in på natten på deras snapchat där man fick se både delar av eventet men även vad tjejerna hade för sig på rummet efter. Dom latjade runt i badrummet framför spegeln men även i sängen och sedan så var dom i badkaret fullt med vatten i sina lånade klänningar. På morgonen hade dock Annica raderat dom klippen där man kunde se henne i badkaret men lämnade kvar videos på Keela.
Kella har lagt upp en bild där hon skriver att hon fick låna klänningen och när jag frågade henne om händelsen med klänningen i badkaret så valde hon att radera bilden och skriver även på bloggen att hon raderat en del. Lämnade även en kommentar på Annicas instagram och hon har kvar kommentaren men inte svarat på den. Har även skrivit till Zetterberg och frågat hur dom ser på det som hänt men där har jag inte fått svar från ännu.
Tog dock ingen print screen då jag inte tänkte på det först men när jag sedan såg att Keela skrivit att den är lånad så hade redan videoklippen försvunnit.
 

2017 09 16 15 12 37 - Stoppa Pressarna

2017 09 16 15 05 25 - Stoppa Pressarna

2017 09 16 15 06 20 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar