Kissie och Andreas har sagt att dom älskar varandra

I ett av sina senaste inlägg så skriver Kissie att hon både fick höra samt säga dom tre magiska orden förra veckan. Dom tre magiska orden är ”Jag älskar dig” och bland kommentarerna så berättar hon att det är honom hon sagt samt fått höra det ifrån och att dom träffats i ungefär 2 månader.
Här nedan ser ni även den absolut första vimmelbilden på Kissie och Andreas ihop.
 
Hur lång tid tog det för er innan ni sa till eran partner att ni älskar honom/henne?
Jag kan dela med mig av att jag själv sagt detta till en enda kille i mitt liv och det är pappan till min son. Han sa det när vi festade ihop för 7 år sedan och vi var rätt runda under fötterna så när han sa det slank det ur mig i farten, men kom på mig samtidigt när jag sa det att jag inte var redo (hade varit ett par i ca 3 månader) så fick fint förklara att jag inte menade det. Dels för att jag inte var redo men också för att jag inte ville säga dom orden när jag inte var helt nykter och som tur var så förstod han 🙂
Vill ni att jag gör såhär att jag delar med mig av egna erfarenhet när jag frågar er frågor ibland eller vill ni att jag ska vara helt objektiv och inte nämna mina egna erfarenheter och upplevelser kring saker jag frågar er om?

2017 04 24 12 40 10 - Stoppa Pressarna

2017 04 24 12 40 41 - Stoppa Pressarna

2017 04 24 12 41 48 - Stoppa Pressarna

2017 04 24 12 54 23 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar