KonstigaBloggen har haft inbrott i sin bil

@Rasmus Eklund aka ”KonstigaBloggen” som många säkert känner igen från Joakim Lundells videos har fått sin bil vandaliserad. Rasmus har gjort i ordning sin bil och när den äntligen blev helt klar så var det någon som tyckte att det var en kul ide att förstöra hans bil genom att göra inbrott i den.
@Joakim var snabb med att lägga upp detta på sin story där han skriver såhär:

@”Man blir så sjukt jävla arg. Rasmus var precis färdig med styling och folering av sin bil och skulle i helgen ställa ut den på Elmiamässan i Jönköping. Självklart gör äckliga vidriga personer inbrott i bilen då.”

@”@konstigabloggen är verkligen världens snällaste människa. Blir så ledsen och arg när man oprovocerat stjäl och förstör för nån som jobbat så hårt med sin bil. Har ni tips, eller kan hjälpa han laga och fixa bilen så skriv till honom.”

@Medans Joakim verkar otroligt arg så är Rasmus mycket lugnare och försöker se allt med lite humor vilket man märker i hans storys som han lade upp igår. Det slutade med att hans bild kom till verkstaden där man bytte ut ratten mot en tillfällig och så tog han bilen till mässan trots det som hänt.

@Vi får hoppas att hans bil snart är lagad helt igen och att människor en dag lär sig att låta andras saker vara!

2022 04 14 14 38 43 - Stoppa Pressarna

2022 04 14 14 39 20 - Stoppa Pressarna

Lämna ett svar