Carl Philips & Sofias hemliga kärleksresa inför bröllopet

I största hemlighet åkte prins Carl Philip och hans blivande brud Sofia Hellqvist iväg på en romantisk semester.

Under solen i Kapstaden fick kärleksparet all tid i världen att bara rå om varandra.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2014-11-19 kl 20:39 |

ProvaPremium

Vi har tidigare berättat att prins Carl Philips, 35, fästmö Sofia Hellqvist, 29, nu förbereder sig inför Nobelfestligheterna i december.

Innan de officiella plikterna kallar har paret dock passat på att få lite välbehövlig avkoppling. Nu avslöjar Svensk Damtidning att Carl Philip och Sofia har varit på en hemlig kärlekssemester i Sydafrika och Kapstaden.

Bild 1 av 3carlphilip resa stor1 1 - Stoppa Pressarna

Sofia Hellqvist och prins Carl Philip har varit på kärleksresa i Sydafrika. Semestern var hemlig så bilden är från ett tidigare tillfälle.
Bild 2 av 3carlphilip resa stor2 - Stoppa Pressarna

Efter den romantiska semestern är Sofia och Carl Philip utvilade.
Bild 3 av 3carlphilip resa stor3 - Stoppa Pressarna

Tillbaka i Stockholm besökte kärleksparet Sveriges ungdomsentreprenörer på Fryshuset.

Anledningen till resan var att Project Playground, välgörenhetsorganisationen som Sofia grundat, firade fyra år. Det blev första gången som Sofia besökte Sydafrika sedan ett av barnen hon arbetat med i Kapstaden knivmördades i slutet av sommaren. Händelsen påverkade henne starkt och kanske var det därför Carl Philip också följde med? För att stötta och vara nära.

Resan var långt från officiell och skedde under stort hemlighetsmakeri. Inga journalister visste exempelvis att paret åkte iväg på sin hastiga smygsemester. Därför kunde Carl Philip och Sofia också koppla av helt utan uppmärksamhet och ägna sig åt romantik, mys och middagar med bara varandra.