Mest läst just nu:

Kungligt

Chris O’Neills mamma Eva mystiskt försvunnen

Ett mysterium.
Eva O’Neill har inte synts till på ett år.
Nu ökar oron för Chris O’Neills mamma samtidigt som hovet vägrar svara på frågor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-07-02 kl 08:07 |

ProvaPremium

Det är känt sedan tidigare att Eva O’Neill, 89, inte alltid är helt lätt att hantera. Den vackra kvinnan med det omfattande nätverket i Europas kunga- och furstehus har en järnhård vilja.

Det är ingen hemlighet att hon och svärdottern prinsessan Madeleine, 40, inte alltid har gått så bra ihop.

Bild 1 av 13

Chris O'Neills mamma Eva är mystisk försvunnen sedan närmare ett år tillbaka. Hovet vägrar svara på vad som har hänt och nu växer oron för den dynamiska societetskvinnan med den järnhårda viljan bakom den vackra fasaden.

Bild 2 av 13

Eva O'Neill och prinsessan Madeleine är för väluppfostrade för att ryka ihop men det behövs ingen is i drinkarna när de ses. Nu är Eva mystiskt försvunnen.

Bild 3 av 13

Normalt sett har prinsessan Sofia och Eva O'Neill en bra relation, men även de har rykt ihop.

Bild 4 av 13

Eva O'Neill är van vid att bli åtlydd, men nu är hon försvunnen.

Bild 5 av 13

Prinsessorna Sofia och Madeleine är trötta på Eva O'Neills later, enligt uppgift till Stoppa Pressarna. Nu är Eva som uppslukad från jordens yta.

Bild 6 av 13

Chris mamma Eva O'Neill uppges vara svag för prins Carl Philip som alltid är vänlig mot henne.

Bild 7 av 13

Chris och Madeleines relation blir emellanåt lite störd av att prinsessans relation med svärmor Eva O'Neill.

Bild 8 av 13

Eva O'Neill står mycket nära sin son Chris. Han är något av en mammas pojke och har svårt att vara ifrån henne. Nu är mamma borta.

Bild 9 av 13

Eva O'Neill trivs bäst i kungliga salonger, men det händer att hon tar en bärs med brudarna i Bayern.

Bild 10 av 13

Eva O'Neill älskar att röra sig i den finare salongerna.

Bild 11 av 13

Det har tidigare skvallrats om att Eva O'Neill fått självaste prins Charles i säng. Och titta en sån bild vi hittade i arkivet.

Bild 12 av 13

Drottning Silvia talar ofta tyska med Eva O'Neill som är född i det som en gång i tiden kallades Sudettyskland som i dag ligger i Tjeckien.

Bild 13 av 13

Kalabaliken i Salzburg är redan en kunglig klassiker. Kungaparet försökte förgäves blidka Eva O'Neill och kungen och drottningen tvingades på flykt.

För tre år sedan bröt ett stort bråk ut i samband med en lunch när Eva O’Neill var på Öland och det slutade med att den paranta Sudettyskan mer eller förvisades från semesterön av kung Carl Gustaf, 76. Stoppa Pressarna rapporterade om bråket som hovet gjorde allt för att tysta ner.

Eva O’Neill siktades senast i augusti för snart ett år sedan. Då var hon på en filmpremiär i Tyskland med dottern Natascha och dotterdottern Milana.

Efter filmpremiären finns inte ett spår av Eva O’Neill – hon är som uppslukad från jordens yta, rapporterar Svensk Damtidning.