Relation

Chris nya skymf mot Madeleine väcker ilska hos svenskarna

Har han gått för långt?
Nu reagerar flera personer på Chris O’Neills beteende.
– Det är hjärtskärande, konstaterar en känd skribent.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-09-11 kl 06:00 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att Chris O’Neill, 49, inte har den mest ämabla personligheten. Det räcker med att kolla på bilder av amerikanen.

Han är alltid butter, tvär och lidande när han medverkar i offentliga sammanhang. Det är riktigt illa och drar en skam över kungahuset.

Bild 1 av 6

Det uppges vara Chris O'Neill som stoppat prinsessan Madeleines flytt hem till Sverige.
Bild 2 av 6

Till vänster i bild skymtar prinsessan Madeleine. Chris dominerade vid bordet på Sturehof i Stockholm. Flera andra gäster reagerade.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleines och maken Chris gemensamma middag på krogen Italiano i slutet av förra sommaren förvandlades till en mardröm. Paret rusade ut från restaurangen.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat till Sverige i augusti. Nu är allt uppskjutet, minst ett år.
Bild 5 av 6

Prinsessan Madeleine har varit socialt isolerad i Florida men där slipper hon i vart fall jobba.
Bild 6 av 6

Chris O'Neill var inte okysst när han träffade prinsessan Madeleine. Amerikanen hade haft flera högprofilerade relationer.

Man kan tycka att någon borde ta ett allvarligt snack med ”finansmannen”. Han är inte bara elak mot sin hustru utan skämmer även ut sina svärföräldrar kung Carl Gustaf, 77, och drottning Silvia, 79.

Ny skymf mot Madeleine

Det kan inte vara kul för kungaparet att ständigt behöva oroa sig över hur Chris O’Neill ska sköta sig i officiella sammanhang.

Det är många som reagerat på Chris beteende i allmänhet och hans beteende gentemot sin vackra hustru i synnerhet. Nu avslöjas en ny skymf mot Madeleine.

När artisten Lena Philipsson, 57, uppträdde på Solliden på Öland var Chris på plats. Faktum är att det hade varit bättre om han höll sig undan.