Pengar

Chris O’Neills miljonklipp på flytten till Sverige väcker frågor

Hur bär han sig åt?
Nu avslöjas sanningen om Chris O’Neills miljonklipp.
Amerikanen drar in en stor summa pengar tack vare flytten till Stockholm.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-12 kl 06:04 |

ProvaPremium

Det har inte ens gått en vecka sedan hovet plötsligt meddelade att prinsessan Madeleine, 40, och hennes make Chris O’Neill, 48, flyttar hem till Sverige.

Flytten har väckt flera frågor. I alla år har det hetat att Chris O’Neill måste bo i USA för att kunna sköta sina affärer.

Bild 1 av 7Bilden visar en kostymklädd Chris O'Neill till vänster och till höger ser vi en förbluffad kung Carl Gustaf.

Chris O'Neill har vid flera tillfällen vägrat lyda kung Carl Gustaf. Nu framkommer att amerikanen kommer tjäna storkovan på sin flytt till Sverige.
Bild 2 av 7

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 3 av 7

Chris O'Neill har varit de senaste tidens följetong i det kungliga kaos han orsakat.
Bild 4 av 7

Chris O'Neill har inget val. Snart måste han komma till Sverige.
Bild 5 av 7

Prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland. Maken Chris O'Neill var bortrest vilket förvånade många.
Bild 6 av 7

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på ett sällsynt uppdrag för kungahuset.
Bild 7 av 7

Chris O'Neill med mamma Eva O'Neill som gift sig rikt flera gånger. Det är många inom hovet som misstänker att det är hon som ligger bakom Chris oregerliga beteende.

I somras missade amerikanen till och med kronprinsessan Victorias, 45, födelsedagsfirande i Borgholm på Öland. Då förklarade hovets hårt prövade och ifrågasatta informationschef Margareta Thorgren, 59, att Chris var tvungen att resa till Florida i ”affärer”.

Miljonklipp

Nu säger samma informationschef att flytten till Sverige inte innebär några jobbmässiga problem för Chris O’Neill. Det hela går inte ihop.

Nu framkommer dessutom uppgifter om hur mycket pengar Chris begär för lyxvillan i Pinecrest utanför Miami.

Prinsessan Madeleine och henens make köpte huset för tre år sedan för 30 miljoner kronor. Nu kräver man närmare 82 miljoner kronor – det är nästan en tredubbling.