Flyttplaner

Chris O’Neills mystiska beteende inför flytten väcker oro

Vad är det egentligen som händer?
Chris O’Neills mystiska beteende inför flytten till Sverige väcker oro.
Nu måste amerikanen ta sig samman.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-03-23 kl 06:06 |

ProvaPremium

Chris O’Neill, 48, verkar dessvärre ha fastnat i ett spår som ställer till det både för honom och inte minst för hans hustru, prinsessan Madeleine, 40.

Det går inte att lita på den egensinnige finansmannen som växte upp under så udda omständigheter. Amerikanens mamma, Eva O’Neill, 89, har fört en kringflackande och vagabonderande tillvaro i hela sitt liv.

Bild 1 av 7

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flyttat till Sverige i augusti. Nu är allt uppskjutet, minst ett år.
Bild 2 av 7Vi ser Chris O'Neill, kung Carl Gustaf och prinsessan Madeleine.

Chris O'Neill hålls i strama tyglar av kung Carl Gustaf. Men det verkar inte räcka.
Bild 3 av 7

Chris O'Neill var inte okysst när han träffade prinsessan Madeleine. Amerikanen hade haft flera högprofilerade relationer.
Bild 4 av 7

Margareta Thorgren får ofta svara på frågor om Chris O'Neill. De bägge uppges gå mycket bra ihop. Samtidigt uppges Margareta Thorgren vara på väg att sparkas.
Bild 5 av 7

Det var tänkt som en romantisk återförening i slutet av sommaren. Men middagen på restaurang Italiano i Stockholm slutade i en katastrof för prinsessan Madeleine och Chris O'Neill som började bråka.
Bild 6 av 7

Kungen och Silvia har stor respekt för Eva O'Neill som har en förmåga att faktiskt skrämma dem lite. Under de senaste dagarnas mys i Salzburg har dock speciellt drottning Silvia kommit närmare Sudettyskan som kan vara lite bestämd.
Bild 7 av 7

Chris O'Neills festande har uppmärksammats i utländska press.

Sudet-tyskan kommer från enkla omständigheter och hela sitt liv har hon strävat för att ta sig upp inom societeten. Hon har varit som besatt av att knyta kontakter inom furste- och kungahus inom hela Europa.

Dominant mamma

Under en period kopplades Eva O’Neill till och med ihop med kung Charles, 74, på den tid han var en ung och ogift prins av Wales.

För Chris har uppväxten med sin dominanta mamma kommit att prägla honom. Det finns de som tror att han tackade nej till prinstiteln som ett slags försenat modersuppror.