Egentid

Chris O’Neills okända liv utan Madeleine i Florida

Ett okänt dubbelliv.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vad Chris O’Neill har för sig när han inte umgås med prinsessan Madeleine.
Amerikanen har ett stort behov av att vara ensam.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-02-07 kl 06:54 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 40, och Chris O’Neill, 48, gifte sig en strålande junidag 2013. Det var ett riktigt sagobröllop och var det någon man unnade lite lycka så var det prinsessan Madeleine.

Den vackra kungligheten tvingades ju så nesligt bryta sin förlovning med Jonas Bergström, 44, efter att advokaten varit otrogen mot sin fästmö i samband med en ”grabbresa” till Åre.

Bild 1 av 7

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja hovets lögner kring Chris O'Neills liv.
Bild 2 av 7

När prinsessan Estelle döptes sommaren 2012 anlände Sofia i sällskap med Chris O'Neill. De bägge känner varandra sedan länge, de sågs i New York innan Sofia hade träffat prins Carl Philip.
Bild 3 av 7

Chris O'Neill har ofta svårt att komma till Sverige för att han behöver jobba, påstår han. Företaget går ändå uselt. Chris trivs helt enkelt inte i sin hustrus hemland. Nu ska han flytta hit.
Bild 4 av 7

Prinsessan Madeleine lämnas ofta ensam av Chris O'Neill. Han behöver egentid för att samla sina tankar.
Bild 5 av 7

Chris O'Neill älskar sin hustru djupt och han är en gentleman. Amerikanen är något av en konstnärssjäl som behöver få dra sig undan ibland.
Bild 6 av 7

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine rör sig ofta i jetsetmiljöer. När Chris är ensam väljer han dock betydligt påvrare alternativ.
Bild 7 av 7

Kungen och Silvia har stor respekt för Eva O'Neill som har en förmåga att faktiskt skrämma dem lite.

Jonas Bergström lägrade en ung norska och det dröjde inte länge förrän norska medier började skriva om affären den där sena kvällen i ett vintrigt Åre.

Bröt förlovningen

Prinsessan Madeleine ska ha blivit varse en tid innan och var på väg att lämna sin fästman. När det blev stora nyheter även i svensk press upplevde hon att hon inte hade något val.

En förkrossad prinsessa bröt förlovningen, lämnade Sverige och flyttade till New York. Hon bar på en stor kärlekssorg och det kändes som att hon aldrig mer skulle kunna bli lycklig.