Chris tvingades krypa till korset och komma

Det blev ohållbart.
Efter den massiva kritiken tvingades Chris O'Neill att resa till Sverige.
Men ännu har han inte vågat visa sig offentligt. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-06-09 kl 12:03 |

ProvaPremium

Chris Neill, 44, strulade fram och tillbaka och det landade i att han uteblev från nationaldagsfirandet.

En ledsen prinsessan Madeleine, 36, tvingades åka kortege från slottet till Skansen utan maken vid sin sida. Och det gick inte att ta miste på att det var en bedrövad Madeleine som ännu en gång blev sviken av Chris.

Bild 1 av 6

Nu är Chris i Sverige. Amerikanen dök inte upp på nationaldagen men inför bröllopsdagen tvingades han krypa till korset.
Bild 2 av 6

Chris O'Neill avskyr att vara i Sverige och företräda kungafamiljen. Han tvingades hit i samband med att drottningen fyllde 75 år. Först skulle han inte komma men sedan röt kungen ifrån och då dök en slokörad amerikan upp.
Bild 3 av 6

Chris och Madeleine firar sexårig bröllopsdag. Frågan är hur muntert det är.
Bild 4 av 6

Otaliga är de tillfällen som Chris O'Neill inte behagat dyka upp i officiella sammanhang och varje gång skyller hovets informationsavdelning på hans "arbete" som "finansman". Ett hån gentemot dem som har lite inblick i hans "företag".
Bild 5 av 6

En lidande Madeleine tvingas åka häst och vagn utan Chris vid sin sida.
Bild 6 av 6

En bedrövad Madeleine kan bara se på när Carl Philip och Sofia kärleksfullt nojsar med varandra medan hon är ensam och övergiven efter Chris nya svek.

Hovets informationsavdelning hävdade att amerikanen blev kvar i Florida då barnen var sjuka. Mystiskt nog gick man ut med det hela bara sex timmar innan kortegen skulle starta. Rimligtvis borde man ha känt till i minst ett dygn att Chris O’Neill återigen inte skulle behaga vara med och fira nationen som finansierar hans minst sagt vräkiga livsstil med en Rolex-klocka som är värderad till över en miljon kronor.

Ändå hölls informationen inne. Vi kan bara spekulera om varför men det råder ingen tvekan om att Chris O’Neills beteende gentemot prinsessan Madeleine och svenska skattebetalare inte är ok.

Men till och med den gode Chris har gränser för hur han kan bete sig. Nu har amerikanen behagat dyka upp i Sverige och det är inget orimligt antagande att Madeleine tröttnat rejält och satt press på sin make.