Då kommer Victorias och Daniels skilsmässobesked

Det börjar hetta till.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att allt tyder på det oundvikliga mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel.
Ett skilsmässobesked från hovet uppges vara nära förestående.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-02-06 kl 19:20 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna avslöjade i början av januari att äktenskapet mellan Victoria, 44, och prins Daniel, 48, är inne i en djup kris.

Kronprinsessan har i samtal med väninnor klargjort att det hela kan sluta med en skilsmässa.

Bild 1 av 8

Ödestimmen närmar sig. När som helst kan ett historiskt skilsmässobesked komma från hovet. Kronprinsessan Victorias och prins Daniels äktenskapskris fördjupas.
Bild 2 av 8

Stoppa Pressarna är ledande på stora nyhetsavslöjanden. Det var vi som avslöjade att Fredrick Federley sammanlevde med en dömd pedofil, även då dröjde det innan de traditionella medierna reagerade.
Bild 3 av 8

Riksmarskalk Fredrik Wersäll blir sannolikt den som håller i presskonferensen vid ett eventuellt skilsmässobesked.
Bild 4 av 8

Kronprinsessan Victoria besökte Färnebofjärdens nationalpark utan prins Daniel, trots att den ligger i hans hemlän Gävleborg. Ett stort medieuppbåd var på plats.
Bild 5 av 8

Stoppa Pressarna kan nu avslöja att Expressen, Aftonbladet och representanter för den kolorerade veckopressen var på plats vid Solna tingsrätt under fredagen den 4 februari, man inväntade en begäran om skilsmässa från kronprinsessparet.
Bild 6 av 8

Kronprinsessan Victoria har varit pressad under en längre tid. Hon får ett fint stöd av både mamma och pappa.
Bild 7 av 8

Krisen i äktenskapet är djup och frågan är om paret kan försonas.
Bild 8 av 8

Prins Daniel gjorde bort sig rejält och kronprinsessan Victoria blev mycket uppbragt.

Nu stiger temperaturen och enligt information till Stoppa Pressarna handlar det bara om dagar, kanske timmar, innan ett besked från hovet kommer.

Stoppa Pressarna har i flera artiklar avslöjat de olika turerna i äktenskapskrisen och om ”incidenten” som Victoria blev varse strax före jul. Övriga svenska medier har bara tittat på och tagit del av alla avslöjanden, men hittills inte agerat.

Det senfärdiga beteendet från redaktioner och redaktörer påminner om det som skedde när Stoppa Pressarna avslöjade att dåvarande EU-parlamentarikern Fredrick Federley, 43, sammanlevde med en pedofil. Den för 22 barnvåldtäkter dömde mannen kom sedermera att kallas ”Björbo-pedofilen”.