Därför fick Victoria nog av prins Daniels fula sätt

Till slut blev det ohållbart.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja vad det är som gör kronprinsessan Victoria så upprörd i äktenskapet med prins Daniel.
Det handlar inte bara om en enskild incident – kunglighetens make har även utmärkt sig på andra sätt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2022-01-06 kl 21:08 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna har avslöjat att de just nu råder en djup spricka i relationen mellan kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniel, 48.

Det handlar om ett drama i äktenskapet – men det är mer än så; kronprinsessans makes uppträdande i privata sammanhang har fått henne att till slut tröttna.

Bild 1 av 7

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att det är flera problem i kronprinsessan Victorias och prins Daniels äktenskap.
Bild 2 av 7

Prins Daniel fick näringslivsprofilen Bernt Magnusson som mentor och blev en alldeles ypperlig kunglighet, men vid sidan om de officiella uppdragen är han som en annan person.
Bild 3 av 7

Prins Daniel har ett inte helt angenämt temperament som går ut över kronprinsessan Victoria, enligt initierade uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 4 av 7

Krisen i äktenskapet är djup. Frågan är vad som händer nu?
Bild 5 av 7

Prins Daniel var inte med på Svenska Akademiens högtidliga sammankomst, Victoria ville inte ha med honom, enligt uppgifter till Stoppa Pressarna.
Bild 6 av 7

Kronprinsessan Victoria uppges vara bestört. Hon är även trött på sin makes uppträdande gentemot henne, enligt uppgifter.
Bild 7 av 7

Nu måste kronprinsessan Victoria fatta ett beslut inför framtiden, hon uppges ha sin pappas fulla stöd, vilken väg hon än må välja.

Kung Carl Gustaf, 75, har haft flera samtal med sin dotter och han stöttar henne i vilket beslut hon än må ta för framtiden.