Därför vägrade prinsessan Madeleine Sofia Hellqvists möhippa

När Sofia Hellqvist överraskades av kronprinsessan Victoria och sina vänner med en lyxig möhippa var det en viktig person som saknades – prinsessan Madeleine.
Här är orsaken bakom varför prinsessan nobbade festligheterna.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2015-04-27 kl 13:36 |

ProvaPremium

Medan prins Carl Philip, 35, festade loss med en champagnebrunch på exklusiva Mister French i Stockholm blev Sofia Hellqvist, 30, uppvaktad av sina vänner med en lyxig möhippa innehållandes bubbelpool och gröna drinkar. 

– Att få en så fin gäst som prinsen är naturligtvis en ära. Det var en galen fest och kul att Carl Philip var där, säger Jerry Forsberg, som arrangerar ”Bubbles & Brunch” på Mister French till Expressen.

Bild 1 av 5

Madeleine hade viktigare saker för sig än att vara med på Sofias möhippa.
Bild 2 av 5

Sofia var givetvis i centrum på sin möhippa i helgen.
Bild 3 av 5

Prinsessfamiljen och kungaparet hade under måndagen ett möte med påven.
Bild 4 av 5

Även lilla Leonore fick vara med på resan.
Bild 5 av 5

Lillsessan verkade road över mötet med påven.

Men till skillnad från prinsens festliga eftermiddag med champagne, show och lättklädd personal målade i guld blev Sofia bortskämd med badtunna och en grön drink av bland andra systrarna Lina, 33, och Sara, 26, makeupartisten William Värnild, 29, och kronprinsessan Victoria, 37. Enligt Aftonbladet ska ljudnivån ha höjts rejält när sällskapet efter ett par timmar förflyttat sig från badet in till 1700-talsvillan där de serverades libanesisk buffé. Det ska även ha hörts höga skratt och applåder efter skojfriska tal.

En som däremot saknades under Sofias firande var prinsessan Madeleine, 32, som enligt uppgifter till Expressen ska ha varit inbjuden men valt att tacka nej. Hon ska istället ha stannat i London och ägnat dagen åt shopping, istället för att åka hem till Sofias ära.