Åtrå och passion

Drottning Silvia skakas av sexdrama på slottet

Det hettar till även inom hovet.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja ett homosexdrama som skakar drottning Silvia.
De anställdas intriger påverkar hela arbetsplatsen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2023-08-05 kl 06:06 |

ProvaPremium

Drottning Silvia, 79, må i många avseenden te sig lite gammaldags och traditionell. Vi får inte glömma att hon trots allt är född i Tyskland på 40-talet.

Hon kommer från en annan generation och bakgrund jämfört med svensken i gemen.

Bild 1 av 6Drottning Silvia Sexdrama Slott Stor jpg - Stoppa Pressarna

Sexdramat på slottet blev infekterat. Till slut nådde det hela drottning Silvias öron som lät meddela att hon "visste". Då återställdes ordningen.
Bild 2 av 6Drottning Silvia Sexdrama Slott Stor1 - Stoppa Pressarna

Kung Carl Gustaf kan skatta sig lycklig att han har en så förstående fru. Silvia vill att Johan Tegel blir ny informationschef, hon har aldrig gillat Thorgren.
Bild 3 av 6Drottning Silvia Sexbrak Hovdam Stor1 - Stoppa Pressarna

Vid hovet finns flera homosexuella som arbetar. Det är inget som kungen och drottningen reflekterar över på något särskilt sätt.
Bild 4 av 6Kronprinsessan Victoria Tarar Separation Stor1 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan Victoria, prins Oscar, prins Daniel, prins Alexander, drottning Silvia, prins Julian, prins Gabriel, prinsessan Estelle och prinsessan Sofia på balkongen vid firandet av kung Carl Gustafs födelsedag på Stockholms slott.
Bild 5 av 6victoria silvia oro stor7 - Stoppa Pressarna

På senare år har drottning Silvia lämnat allt fler återbud på grund av sjukdom. Chockbeskedet nyligen har gjort det hela värre.
Bild 6 av 6Drottning Silvia Stoppad Kungen Stor1 1 - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia är en vidsynt person men hon har vissa regler.

Men man misstar sig om utgår från att den vackra kungligheten är stockkonservativ som en följd av sin uppväxt och den historiska roll hon kom att inträda i samband med att hon äktade kronprinsen av Sverige den 19 juni 1976.

En mängd intryck från hela världen

Silvia är faktiskt på många sätt en modern kvinna som hyser kontemporära värderingar. Som kunglig kan du aldrig avskärma dig från samhället runt omkring.

Eftersom drottningen och hennes älskade make, kung Carl Gustaf, 77, i stort sett arbetar hela tiden får de även en mängd intryck från hela Sverige och även från Europa och övriga världen.

Ena dagen kan Silvia vara på en invigning av en samisk slöjdverkstad i Jokkmokk för att nästa dag vara på en galamiddag för Childhood Foundation på Manhattan i New York.