Efter massiva kritiken: Chris backar helt

Chris O'Neill kunde inte stå emot kritiken.
Amerikanen gör en helomvändning och kommer till Sverige på nationaldagen
Kronprinsessan Victoria uppges ha spelat en nyckelroll och satt press på sin svåger.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Johan Bergström

| 2019-05-28 kl 16:55 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 36, gästar Sverige på ett sällsynt besök i samband med nationaldagen den 6 juni.

Till en början var signalen från hovet att Chris O’Neill, 44, inte skulle komma till Stockholm och det traditionsenliga firandet på Skansen. Men nu visar det sig att amerikanen har gjort en helomvändning och trots allt kommer.

Bild 1 av 6

Victoria fick nog, hon stack ut hakan och sa precis vad hon tyckte. Då backade Chris O'Neill och ändrade sig.
Bild 2 av 6

Nu kommer amerikanen trots alla på nationaldagen den 6 juni.
Bild 3 av 6

Snart får vi uppleva glädjen av att se Chris O'Neill åka häst och vagn till Skansen.
Bild 4 av 6

Drottning Silvia är mycket glad över att hela familjen samlas kring nationaldagen. Senast hela kungafamiljen var på plats var när drottningen fyllde 75 år i december.
Bild 5 av 6

Chris O'Neill trivs inte i Sverige men den här gången kom han inte undan. Amerikanen tvingades backa och åker nu med Madeleine hem till Sverige.
Bild 6 av 6

Det har varit lite kärvt mellan Madeleine och Chris på senare tid och förhoppningsvis kan Sverige-besöket låsa upp knutarna i äktenskapet.

Enligt uppgift kunde Chris helt enkelt inte stå emot den massiva kritiken som har förts fram mot amerikanens initiala arrogans gentemot det svenska folket och dess kungahus. 

Stoppa Pressarna har rapporterat om den besvikelse och ilska som funnits hos svenskarna efter det uteblivna beskedet och många har givit uttryck för en förundran över hur amerikanen kan ha mage att skylla på sitt ”arbete”.

Nationaldagen i Sverige har firats den 6 juni sedan 1983 då Chris var åtta år gammal. Han som är ”finansman” borde rimligen besitta en gnutta förmåga till planering och anpassa sin verksamhet efter det viktiga datumet.