Efter otrohetsskandalen: Här är Jonas Bergströms nya liv

Han kunde ha gift sig med Madeleine och blivit prins. Men i dag lever i stället Jonas Bergström lyxigt familjeliv med prinsessans före detta bästa väninna.

Nyligen syntes de på jetset-semester i St Tropez.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2014-06-27 kl 08:05 |

ProvaPremium

Jonas, 35, har hittat lugnet och lyckan efter det uppmärksammade uppbrottet från Madeleine, 32.

Förra sommaren, bara några månader efter Madeleines och Chris O’Neills, 40, storslagna bröllop, gifte han sig med kärleken Stephanie af Klercker, 31. Och en dryg vecka före Leonores födsel i februari kom deras dotter Katinka till världen.

Bild 1 av 3madde stor4 3 - Stoppa Pressarna

Jonas Bergström är gift med Madeleines före detta bästa väninna Stephanie af Klercker.
Bild 2 av 3madde stor2 46 - Stoppa Pressarna

Prinsessan förlovade sig med Jonas 2009. Ett år senare gick de skilda vägar.
Bild 3 av 3madde stor1 45 - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill älskar sin hustru djupt och han är en gentleman. Amerikanen är något av en konstnärssjäl som behöver få dra sig undan ibland.

Nyligen åkte den lilla familjen till franska St Tropez för en riktig jetset-semester till havs, skriver Aftonbladet Klick. På den lyxiga yachten njöt de av solen, tog svalkande bad och skålade i rosévin tillsammans med vänner. Juristen Jonas, som har blivit delägare i advokatfirman Vinge, syntes också med en cigg mellan läpparna.

Det var 2010 som Madeleine lämnade sin före detta fästman efter att hans otrohetsaffär med en norsk modell avslöjades. De hade då varit ett par i åtta år och förlovade i ett.

Efter skandalen flydde Madeleine till New York. Bara ett år senare visade Jonas och prinsessans före detta bästa väninna Stephanie sin kärlek öppet.