Familjedrama

Efter senaste affären: då träder Chris O’Neill fram

Han kan inte gömma sig längre.
Efter Chris O’Neills senaste uppmärksammade affär växer kraven på att amerikanen ska träda fram.
Nu kommer kungen med ett nytt besked kring svärsonen.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2024-07-04 kl 05:45 |

ProvaPremium

Chris O’Neill, 50, befinner sig just nu i Sverige men amerikanen vägrar visa sig. Tidningen Expressen lyckades få en bild av ”finansmannen” när han promenerade på Östermalm i Stockholm – i övrigt har han inte synts till.

Prinsessan Madeleines, 42, make har utvecklat en folkskygghet som börjar te sig osund.

Bild 1 av 9Chris ONeill Han Kungen Stor - Stoppa Pressarna

Kung Carl Gustaf har ständiga bekymmer med Chris.
Bild 2 av 9Chris O'Neill

Chris O'Neills utdragna försäljning av lyxvillan i Miami är ett enda stort fiasko. Allt han företar sig går åt pipan och hans senaste affär är inget undantag.
Bild 3 av 9Om nu Chris O'Neill verkligen

Om nu Chris O'Neill verkligen flyttar till Sverige så ska vi ändå inte vara så säkra på att vi kommer få se mer av den surmulne amerikanen. Cecilia, 55, vill dock att vi omfamnar Chris för den han är.
Bild 4 av 9Kung Carl Gustaf Sorg Farmen Stor4 - Stoppa Pressarna

Kungen älskar Stenhammars slott och hade sett framemot en lugn ålderdom, sedan kom Chris O'Neill in i monarkens liv.
Bild 5 av 9Prinsessan Madeleine Svek Stor5 - Stoppa Pressarna

Här är Chris O'Neill med under firandet av kronprinsessan Victoria. Vi minns alla sommaren 2022 då han flydde till USA "på grund av arbete". I år ska han dock vara med, enligt kungen.
Bild 6 av 9Prinsessan Madeleine Panik Brak Stor - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har utmaningar, nu har det gått för långt när amerikanen jämförs med Shaman Durek.
Bild 7 av 9Prins Daniel Fodelsedagsfirande Stor4 - Stoppa Pressarna

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf har det inte helt enkelt med sina svärsöner. Är det inte Daniel som trilskas så är det Chris O'Neill som ska jävlas.
Bild 8 av 9Chris ONeill Besked Stor - Stoppa Pressarna

Chris O'Neill tvingades åka till Sverige när kungen firade 50 år på tronen. Men han vägrade komma när Silvia hade sin 80-års fest.
Bild 9 av 9Prinsessan Madeleine Svek Stor6 - Stoppa Pressarna

Här är en av få bilder på Chris O'Neill där han faktiskt ler under en offentlig tillställning. Bilden har blivit i det närmaste klassisk.

Vi har tvingats vänja oss vid att Chris O’Neill helst av allt gömmer sig bland Floridas palmer – nu är det dock en ny tillvaro som väntar för amerikanen.

Omskrivna affären

Hovets informationsavdelning vidhåller att Chris verkligen kommer flytta till Stockholm med sin familj och bo i den lyxrenoverade jättevåningen vid Hovstallet på Östermalm som svenska skattebetalare har tvingats betala för.

Det har varit många turer kring Chris på sistone och han vägrade följa med sin hustru och barnen hem – de tvingades flyga utan familjefadern.

Det hette att amerikanen skulle stanna i Florida då flytten var tvungen att ske ”etappvis” – ett mycket märkligt påstående som är svårt att tro på.