Relation

Efter storbråket: Madeleine i paniksamtal med väninnan

Det blir värre och värre.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill är rejält oense.
Prinsessparet har svårt att komma överens om framtiden.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-09-01 kl 11:39 |

ProvaPremium

Det har varit en minst sagt speciell relation mellan prinsessan Madeleine, 41, och hennes make Chris O’Neill, 49, de senaste åren.

Det råder ingen tvekan om att det var på amerikanens initiativ som hela familjen plötsligt bröt upp från Sverige och flyttade till Florida i augusti 2018.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har utmaningar.
Bild 2 av 6

Chris O'Neills beteende blir alltmer irrationellt och oförutsägbart.
Bild 3 av 6

Till vänster i bild skymtar prinsessan Madeleine. Chris dominerade vid bordet på Sturehof i Stockholm. Flera andra gäster reagerade.
Bild 4 av 6

Prinsessan Madeleine har med sin familj levt flera år i USA. Nu tvingas hon kvar minst ett år till.
Bild 5 av 6

Prinsessan Madeleine har varit socialt isolerad i Florida men där slipper hon i vart fall jobba.
Bild 6 av 6

Prinsessan Madeleines och maken Chris gemensamma middag på krogen Italiano i slutet av förra sommaren förvandlades till en mardröm. Paret rusade ut från restaurangen.

Till en början trivdes prinsessan ypperligt i Miami – livet lekte och kändes som en oavbruten semester. Stoppa Pressarna avslöjade hennes exklusiva poolvanor på extrema lyxhotellet Faena.

Strikt privat strand

Lyxhotellet är inget vanligt femstjärnigt hotell, det är extremt lyxigt. Och smakar det så kostar det. De billigaste rummen kostar drygt 13 000 kronor per natt. Hotellets finaste svit går loss på 395 000 kronor – per natt.

Det är endast hotellgästerna som har access till hotellets swimmingpool och strand som är strikt privat. Men Madeleine har fixat så hon kan komma och gå. En fördel direkt kopplad till hennes kungliga titel, som hon ju bekant valt att behålla trots att hon inte kan anklagas för att jobba ihjäl sig.