Eva O’Neills dramatiska sexflykt från prinsen

Som i en romantisk komedi eller en sängkammarfars.
Kärleksakten med prinsen gick överstyr och Eva O'Neill var tvungen att fly genom ett fönster.
De ekivoka uppgifterna om Chris O'Neills mamma är häpnadsväckande.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2019-08-25 kl 13:05 |

ProvaPremium

Eva O’Neill, 79, har väckt befogad uppmärksamhet den senaste tiden.

Prinsessan Madeleines, 37, svärmor hamnade snett direkt när hon anlände till Solliden på Öland i somras. Det var tänkt som en trevlig semestervecka men utvecklades snabbt till ett inferno av intriger. 

Bild 1 av 8

Avslöjandet om Eva O'Neills sexflykt från prinsen är som hämtat ur en sängkammarfars.
Bild 2 av 8

Eva O'Neill flydde ut genom fönstret från ett omklädningsrum efter att hon hade busat till det rejält med prins Charles, enligt en ansedd brittisk författare.
Bild 3 av 8

Eva O'Neill har inga problem med att föra sig i kungliga sammanhang. Hela hennes liv har präglats av en strävan att komma upp sig på den sociala stegen.
Bild 4 av 8

Eva O'Neill har en vilja av stål och hon vägrar låta sig hunsas oavsett om det är en prinsessa som ska sätta henne på plats.
Bild 5 av 8

Eva O'Neill har trummat ihop ett antal anhängare både inom hovet och bland undersåtarna.
Bild 6 av 8

Eva O'Neill kan vara mycket bestämd när hon vill ha sin vilja igenom.
Bild 7 av 8

Eva O'Neills hemliga information om Fröken Sug är plötsligt mindre värd efter avslöjandena kring Sudet-tyskans dramatiska sexflykt.
Bild 8 av 8

Kungaparet lämnade Salzburg hals över huvud men nu sitter man återigen med trumf på hand efter uppgifterna om Eva O'Neills skälmska herdestund i ett omklädningsrum med prins Charles.

Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna har Eva O’Neill och prinsessan Madeleine ”alltid gått lite i otakt” men ingen av de bägge hade nog önskat vistelsen på Öland skulle urarta så till den milda grad.

Till slut lämnade Eva O’Neill Solliden och kungaparet begav sig på en försoningsresa för att blidka Eva O’Neill. Enligt uppgifter till Stoppa Pressarna ville man lugna Sudet-tyskan som var innerligt uppretad och antydningsvis ska ha hotat med att läcka känslig information om kungens porrsläkting Fröken Sug.

Kungaparet tvingades dock lämna Salzburg under kaosartade former och i all hast då alla försök till att reparera skadan med Eva O’Neill brutit samman och ”Kalabaliken i Salzburg” var ett faktum.