Experten tyder Chris O’Neills kroppsspråk med kungafamiljen

Minst sagt obekväm.
Chris O’Neill trivs inte med kungafamiljen.
Kroppsspråkexperten som Stoppa Pressarna talat med är bombsäker.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2021-07-12 kl 10:18 |

ProvaPremium

Häromkvällen dök Chris O’Neill, 47, upp på Öland tillsammans med övriga medlemmar av kungafamiljen.

Det var två år sedan amerikanen var på den vackra sommarön och för prinsessan Madeleine, 39, är det viktigt att få ha familjen samlad.

Bild 1 av 8

Experten tvekar inte ett ögonblick när hen ska avkoda Chris O'Neills kroppsspråk.
Bild 2 av 8

Chris O'Neill gillar inte Sverige, men nu växer oron att det är själva kungafamiljen som är problemet.
Bild 3 av 8

Chris O'Neill har inte varit i Sverige på flera år, men han verkar inte glad nu när han till slut återvänt till sin hustrus hemland.
Bild 4 av 8

Chris O'Neill har knappt kunnat arbeta under coronapandemin, men istället fått mer tid för barnen.
Bild 5 av 8

Det är ingen större entusiasm på bilderna med Chris O'Neill. Experten på kroppsspråk påpekar att amerikanen försöker kontrollera och dölja sina känslor genom att hålla handflatorna nedåt på benen.
Bild 6 av 8

Experten reagerar även över amerikanens "tomma blick".
Bild 7 av 8

Här är det uppenbart att Chris O'Neill inte är en del av kungafamiljens gemenskap. Alla utom den framgångsrike affärsmannen står upp och diggar till Lena Philipsson. Prinsessan Estelle kastar en bekymrad blick mot sin mosters make.
Bild 8 av 8

Kungen är förväntansfull och gnuggar sina händer inför konserten medan Chris O'Neill viker ned med blicken och tittar ner i backen

Dessvärre var det uppenbart för alla och envar att prinsessmaken inte trivdes.

Det var kung Carl Gustaf, 75, som drog med hela familjen på konsert med Lena Philipsson, 55, som uppträdde under Solliden Sessions. Det gick inte att miste på att vår monark var nöjd med att äntligen få träffa barn och barnbarn efter den långa isoleringen under coronapandemin.

Kungen tog täten och ledde sina styrkor in på konsertområdet där kungafamiljen hade egna platser bakom rep som fungerade som avspärrningar.

Drottning Silvia, 77, var ärtigt klädd i en blå byxdress med cirklar som nästan gav en liten 70-tals feeling och prins Daniel, 47, var sportig i en tunn dunjacka och jeans med tillhörande gymnastikskor.