Här är kungafamiljens hälsningar till Madeleine och Chris

I morse föddes prinsessan Madeleines och Chris O’Neills dotter. Och nu hälsar kungafamiljen henne välkommen till världen.

– Inte minst Estelle är väldigt nyfiken på sin nya kusin, säger kronprinsessparet.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-02-21 kl 14:13 |

ProvaPremium

Gratulationerna strömmar in när Madeleine och Chris har blivit föräldrar för första gången. Torsdagen den 20 februari klockan 22.41, lokal tid i New York, föddes deras lilla flicka.

– Vi känner i dag både lycka och varm tacksamhet och vår glädje är stor. Vi önskar nu att prinsessan Madeleine och Christopher får lugn och ro och kan ta vara på denna unika tid med sin lilla dotter, hälsar kungaparet i ett uttalande på Hovets hemsida, skriver Aftonbladet och Expressen.

Bild 1 av 4madde stor 42 - Stoppa Pressarna

Kungafamiljens gratulationer strömmar in till nyblivna föräldrarna Madeleine och Chris.
Bild 2 av 4madde stor2 37 - Stoppa Pressarna

"Vi ser fram emot att få träffa den nya lilla familjen", säger kronprinsessparet i ett uttalande.
Bild 3 av 4madde stor3 25 - Stoppa Pressarna

"Vi känner i dag både lycka och varm tacksamhet och vår glädje är stor", säger kungaparet, som blivit mormor och morfar för andra gången.
Bild 4 av 4madde stor4 22 - Stoppa Pressarna

Eva O'Neill eskorteras av prins Carl Philip som hon tycker är så stilig.

Även kronprinsessan Victoria, prins Daniel och lilla prinsessan Estelle gläds med Madde och Chris och skickar en hälsning till andra sidan Atlanten.
– Vi är alla väldigt glada över att Madeleine och Christopher har blivit föräldrar. Vi ser fram emot att få träffa den nya lilla familjen och inte minst Estelle är väldigt nyfiken på sin nya kusin. Vi önskar dem stort lycka till!

Expressen träffade Carl Philip tidigare i dag och prinsen berättar att han är ”jätteglad” över att ha blivit morbror igen.