Nakenbilden på den danska prinsen chockar

Oh, la, la.
Den danske modellprinsen visar upp sig naken.
Dessvärre har bilden på prins Nikolai redan börjat spridas på porrsajter.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2020-03-04 kl 16:25 |

ProvaPremium

Danskarna satte nästan wienerbrödet i halsen när nakenbilden på unge skönlockige modellprinsen Nikolai, 20, började få spridning på nätet.

Den unge kungligheten med det vackra utseendet visar upp sig som gud skapade honom och det är en välbyggd Adonis vårt södra grannfolk begåvats med.

Bild 1 av 7

Modellprinsen Nikolai visar upp sig naken och danska folket chockades av den unga skönheten. Klicka vidare för att se den opixlade bilden…
Bild 2 av 7

Prins Nikolai är fin även med kläderna på, här är han i sällskap med sin styvmamma, prinsessan Marie.
Bild 3 av 7

Prins Nikolai pluggar ekonomi och modellar.
Bild 4 av 7

Här går prins Nikolai en visning för Dior i Paris.
Bild 5 av 7

Den unge kungligheten är populär hos Dior, han har frontat en hel kampanj för modehuset i Hongkong.
Bild 6 av 7

Här är bilden på modellprinsen som väckt så mycket uppståndelse. Dessvärre har den även spritt sig till tyska bögporrsajter.
Bild 7 av 7

Prins Nikolai med sin familj. Just nu bor pappa, prins Joachim, i Paris med resten av familjen förutom lillebror prins Felix som är kvar i Köpenhamn precis som Nikolai.

Prins Nikolai är väldigt vältränad på nakenbilden och det är inte en gnutta överflödigt fett på den framgångsrike modellens unga kropp.

Snart är det två år sedan som prins Nikolai gjorde sensation och slog igenom på catwalken. Prinsen tog London Fashion Week med storm när han gick en visning för Burberry och i Paris var hysterin fullständig.

Under modeveckan i den franska huvudstaden medverkade prins Nikolai i visningar för Dior i en ny tuff och lite mer slimmad frisyr.

Prins Nikolai har kontrakt med Scoop Models i Danmark och han har bland annat frontat en stor kampanj för Dior i Hongkong – lämpligt nog kommer ju hans mamma grevinnan Alexandra, 55, från den asiatiska storstaden.