Familjedrama

Ilska på slottet: Prinsessan Madeleines svek mot Silvia

Inte bra alls.
Prinsessan Madeleine har gjort drottning Silvia besviken – djupt besviken.
Nu avslöjas sanningen om relationen mellan dotter och mor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2024-03-25 kl 06:08 |

ProvaPremium

Det är ingen hemlighet att drottning Silvia, 80, och prinsessan Madeleine, 41, har ett extra starkt band. Den vackra prinsessan är ”favoriten” för Silvia bland barnen och mor och dotter förenas även i sitt engagemang för utsatta barn.

De bägge är djupt involverade i Childhood Foundation och för Silvia är det med stolthet och glädje hon ser hur hårt hennes dotter arbetar för välgörenhetsorganisationen.

Bild 1 av 9

Prinsessan Madeleine valde att svika mamma Silvia när hon behövde sin dotter som mest.
Bild 2 av 9

Prinsessan Madeleines svek mot drottning Silvia chockar rutinerade hovexperter. Nu kan Chris se till att hans hustru blir förlåten.
Bild 3 av 9

Nu kommer nya uppgifter om Chris O'Neill.
Bild 4 av 9

Prinsessan Madeleine släpper oftast lös sin hårman till skillnad från Victoria.
Bild 5 av 9

Hon kan inte lita på honom. Prinsessan Madeleine har sett till att gardera sig ifall att Chris O'Neill skulle svika henne.
Bild 6 av 9

Äntligen har Chris lyckats sälja lyxvillan. Man begärde drygt 79 miljoner kronor, nu har den gått för 75 miljoner kronor.
Bild 7 av 9

Kanske det blir en flytt till Sverige trots allt? Paret är redo att lämna lyxvillan som har en månadskostnad på 355 000 kronor. Chris har äntligen lyckats få kåken såld.
Bild 8 av 9

Här i soffan har Chris kunnat bre ut sig och titta på tv. Amerikanen är mycket förtjust i matlagningsprogram.
Bild 9 av 9

Prinsessan Madeleines make Chris ser emellanåt lite sliten och trött ut.

Drottning Silvia är hedersordförande och prinsessan Madeleine ledamot av styrelsen i stiftelsen som gör så mycket gott för de allra minsta och skyddslösa i vårt samhälle.

Lyxig semesterbubbla

För drottning Silvia var det därför en glädjens dag när det stod klart att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill, 50, skulle flytta hem till Sverige efter att ha bott i Florida sedan 2018 där familjen lever i något slags lyxig semesterbubbla.

Men till slut tröttnar även en prinsessa på långluncher, sola vid poolen, lyxiga spa-besök och ändlös shopping av svindyra och exklusiva märkeskläder, skor och handväskor.