Chris O’Neills svartsjukeattack på Madeleines ex Jonas

Plötsligt såg Chris O’Neill rött. När han mötte prinsessan Madeleines ex-fästman på en krog blev han vansinnig.

– Det hela blev allt mer dramatiskt och slutade med att Jonas Bergström sprang iväg, säger ett chockat ögonvittne.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2014-10-29 kl 15:46 |

ProvaPremium

Relationen mellan Chris O’Neill, 40, och prinsessan Madeleine, 32, har varit minst sagt kylig under den senaste tiden. Det hela började med att paret i slutet av sommaren rök ihop mitt på öppen gata på Östermalm i centrala Stockholm.

– Chris viftade som en tok med handen i luften och svor även om han försökte hålla rösten nere, berättade ett ögonvittne för Se & Hör då.

Bild 1 av 3

När Madde och Chris sprang på prinsessans ex Jonas Bergström var prinsessmaken inte sen med att säga vad han tycker om den svekfulle ex-fästmannen.
Bild 2 av 3

Stämningen mellan Madde och Chris har varit kylig sedan grälet.
Bild 3 av 3

Jonas och Madeleine var förlovade men bröt upp för fem år sedan då Jonas varit otrogen med norska Tora under en skidresa.

Nu kan tidningen Hänt i veckan avslöja vad som låg bakom det infekterade grälet. Strax före bråket hade nämligen Madeleine och Chris besökt innekrogen Riche där de avnjutit en lunch. Men den trevliga måltiden förbyttes snabbt till ett obehagligt drama. Paret upptäckte att prinsessans före detta fästman Jonas Bergström, 34, också mumsade vid ett av de övriga borden.

Chris såg rött. Där satt hans hustrus ex-fästman som var otrogen mot Madeleine för fem år sedan. Inför alla matgäster stegade Chris fram till Jonas och inledde en konversation. Efter en stund kunde Madeleines make, enligt övriga gäster på plats, inte hålla sig. Chris berättade exakt vad han tyckte och tänkte om det svekfulla exet.