Känner du till de kungliga kärlekshistorierna?

Ibland säger det helt enkelt bara klick. Historierna om hur de kungliga paren träffades är både märkliga, roliga – och urgulliga. Ta reda på allt i vårt bildspel!

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2015-03-31 kl 08:54 |

ProvaPremium

Bild 1 av 8kara1 1 - Stoppa Pressarna

Har du koll på hur våra mest älskade kungligheter träffade sina kärlekar? Du hittar svaren i bildspelet!
Bild 2 av 8kara4 - Stoppa Pressarna

I början av millenniet, 2001 närmare bestämt, kände kronprinsessan Victoria, 37, för att skaffa en personlig tränare. Hon blev tipsat om ett nystartat gym och kom i kontakt med Daniel, 41. "Från början var vi väldigt rädda om den vänskap vi hade. Men ju mer jag lärde känna Victoria, desto mer oemotståndlig blev hon", har Daniel sagt.
Bild 3 av 8kara5 - Stoppa Pressarna

När holländske Willem-Alexander, 47, fick ett objektiv uppkört i ansiktet under en fest 1999 blev han rosenrasande. När han senare fick veta att fotografen Máxina, 43, var anlitad till partyt bad han om ursäkt. Sedan träffades de igen och föll pladask för varandra!
Bild 4 av 8kara6 - Stoppa Pressarna

Efter att ha studerat och bott i närheten av varandra under två års tid blev Kate Middleton, 33, och prins William, 32, ett par julen 2003, skriver Hänt Extra. Paret väntar nu sitt andra barn.
Bild 5 av 8kara7 - Stoppa Pressarna

"Det sa inte 'bang!' den första kvällen" har kronprinsessan Mary av Danmark, 43, som ursprungligen kommer från Australien, sagt om då hon först träffade kronprins Frederik, 46. Paret åt pizza ihop under OS i Sidney år 2000 och Mary trodde för tillfället att Frederik var en holländsk seglare.
Bild 6 av 8kara8 - Stoppa Pressarna

Via gemensamma vänner träffades prinsessan Madeleine, 32, och hennes Chris O'Neill, 40, sommaren 2010. I sommar firar de femårsjubileum genom att få sitt andra barn.
Bild 7 av 8kara9 - Stoppa Pressarna

Efter att ha varit bekanta under ett par år blev norska Mette-Marit, 41, och kronprins Haakon, 41, äntligen ett par efter att ha sprungit ihop i ett öltält under en musikfestival. Till tonerna av Marilyn Manson och Blur uppstod gnistor och snart därefter flyttade de ihop.
Bild 8 av 8kara10 - Stoppa Pressarna

Historien om prins Carl Philip, 35, och Sofia Hellqvist, 30, känner de flesta kanske till vid det här laget. Paret har under det senaste året vid flera tillfällen berättat om sitt första möte som skedde på en restaurang i Båstad sommaren 2009. "Vi kollade blygt på varandra…" förklarade Carl Philip i "Hellenius hörna" i höstas.