Kronprinsessan Victorias festnatt på hipp Stockholmskrog

När bästa väninnan fyller år är kronprinsessan Victoria självklart med och firar. I helgen syntes hon på sitt bästa humör i sällskap av goda vänner på en restaurang på Södermalm i Stockholm. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Pedro Sanchez

| 2015-01-26 kl 14:25 |

ProvaPremium

Det var när vännen Caroline Dinkenspiel, som fyllde 38 år på söndagen, firade sin födelsedag en dag i förskott som kronprinsessan Victoria, 37, var med. 

Festen ägde rum på restaurang Nytorget 6 i Stockholm där den före detta hovreportern Daniel Nyhlén, 39, också råkade befinna sig samma kväll. För Expressen berättar han att de stötte på varandra av en slump, efter att han noterat några Säpovakter i lokalen:

Bild 1 av 3nytorget1 1 - Stoppa Pressarna

Kronprinsessan tillbringade lördagskvällen på söderkrog.
Bild 2 av 3nytorget4 - Stoppa Pressarna

Daniel Nyhléns samtal med Victoria avbröts av att några restauranggäster bad om att få ta en bild med prinsessan. Då passade Daniel på att ta en egen bild.
Bild 3 av 3nytorget5 - Stoppa Pressarna

Det var vännen Caroline Dinkenspiels födelsedag som firades.
– Jag tänkte att det är väl någon Sverigedemokrat som är ute och äter. Men sedan stötte jag på prinsessan.

Efter en stunds småpratande ska en restauranggäst ha gått fram till prinsessan och visat upp sitt SL-kort med en bild på henne och prins Daniel från när de gifte sig för snart fem år sedan.
– Jag har sparat den här som ett minne eftersom jag tycker så mycket om dig. Nu kanske jag är påstridig, men kan jag få ta en selfie med dig frågar killen vänligt och Victoria säger givetvis ja, berättar Daniel och tillägger att en av prinsessans vänner då erbjöd sig att ställa upp som fotograf.

– Det visar hur omtänksam kronprinsessan är. Hon tar sig verkligen tid med alla.