Groda

Kungens nya rekord-groda direkt i tv

Ibland går det lite fort i svängarna.
Nu har kungen återigen gjort sig skyldig till en felsägning.
Den här gången visste vår monark nog var han var men inte när det var.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-06-07 kl 06:45 |

ProvaPremium

Kung Carl Gustaf, 76, gör sitt bästa i sitt värv som monark. Det är nog inte lätt att vara kung och statschef alla gånger. Det är en ständig ström av möten med människor, band som ska klippas, fabriker som ska invigas och så vidare.

Det kan säkert te sig glassigt på ytan att vara kunglig men samtidigt ska man komma ihåg att det inte är något för en latmask och dessutom är ju varje steg som kungen tar bevakat av media.

Bild 1 av 6

Kung Carl Gustaf gör alltid sitt bästa, det kan ingen ta ifrån honom.
Bild 2 av 6

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia besöker Volvo Cars och tittar Gustaf VI Adolfs bil under sitt besök i Olofström i Blekinge under nationaldagen. Till höger landshövding Ulrika Messing och hennes make Torsten Jansson.
Bild 3 av 6

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf med prins Carl Philip och prinsessan Sofia åker kortege till Skansen för att fira nationaldagen traditionsenligt. Silvia är älskad av folket.
Bild 4 av 6

Olofströms kommunalråd Morgan Bengtsson (t h) anländer tillsammans med drottning Silvia och kung Carl Gustaf till nationaldagsfirandet i Holje Park i Olofström i Blekinge.
Bild 5 av 6

Drottning Silvia och kung Carl Gustaf strävar på som kungapar.
Bild 6 av 6

Kung Carl Gustaf talar under det traditionsenliga nationaldagsfirandet på Skansen. Allt gick bra ända till slutet då han önskade alla en "glad midsommar".

Kungen får nästan aldrig vara helt privat och det kan ju knäcka den bäste.