Mest läst just nu:

Madeleines och Chris nya hån mot kungahuset

Sveket mot kungafamiljen.
Chris och Madeleine förnekar sig inte.
Nu uteblir paret från Polarpriset – trots att de befinner sig i Sverige.
Och förklaringen är minst sagt märklig.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2019-06-11 kl 13:25 |

ProvaPremium

Redan förra året satte Chris O’Neill, 44, ribban för hur viktigt han tycker det är att närvara vid den pampiga Polarprisutdelningen.

Amerikanen dök aldrig upp utan någon djupare förklaring än att han var tvungen att ”arbeta” och stackars prinsessan Madeleine, 37, fick ty sig till lillebror Carl Philip, 40, och hans förtjusande hustru, prinsessan Sofia, 34.

Bild 1 av 10

Prinsessan Madeleine och Chris vägrar delta och representera tillsammans med kungafamiljen. Ett hån, menar en rutinerad hovreporter.

Bild 2 av 10

Enligt hovet ska Madeleine arbeta med sin nya barnbok. Men vad är det egentligen hon ska göra?

Bild 3 av 10

Här syns faktiskt Chris på Polarprisutdelningen! Men det var 2014 när prinsessparet fortfarande syntes offentligt tillsammans.

Bild 4 av 10

En uppspelt Chris med en Rolex på armen. Numera vägrar amerikanen visa sig för det svenska folket.

Bild 5 av 10

En bedrövad prinsessan Madeleine fick ty sig till lillebror Carl Philip och prinsessan Sofia vid förra årets Polarprisutdelning då Chris uteblev i sista stund.

Bild 6 av 10

Här signerar Madeleine sin barnbok "Stella och hemligheten" utanför slottet på Nationaldagen. Men inte ett ord från hovet om vad Madeleine ska göra för arbete med boken samma dag som Polarpriset delas ut, trots att hovet informationschef hävdar att prinsessan ska jobba med boken.

Bild 7 av 10

Madeleine tvingades åka kortege utan Chris O'Neill som blev kvar i Florida. Barnen var sjuka hette det men informationen hölls inne i minst 24 timmar.

Bild 8 av 10

Chris O'Neill genomlider kortegefärd. Kan det vara stunden då amerikanen kanske svor på att aldrig mer åka häst och vagn inför det svenska folket?

Bild 9 av 10

Prinsessan Madeleine hade en lyckad jättelansering för ett par dagar sedan av sin barnbok. Stoppa Pressarna har sökt förlaget med frågan om vad Madeleine ska göra för arbete med boken nu, men inte fått några svar.

Bild 10 av 10

En glad prinsessan signerar sin bok vars intäkter går till Childhood Foundation, trots det saknas information på hovets hemsida om vad Madeleine ska utföra för arbete med boken som förhindrar henne att närvara vid Polarprisutdelningen.

På bilderna gick det inte att ta miste på hur obekväm Madeleine kände sig över att gå ensam på prisutdelningen efter att hennes make i sista stund valde att inte dyka upp.