Nu är prins Carl Philips och Sofia Hellqvists bröllopsdatum avslöjade

Efter en lång period av höst, vinter och vår är det äntligen dags för prins Carl Philip att gifta sig med sin fästmö Sofia Hellqvist. Men när planerar egentligen bröllopet att hållas? Vi har svaret.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2014-10-09 kl 08:04 |

ProvaPremium

Det var den 27 juni tidigare i år som prins Carl Philip, 35, gick ner på knä och friade till sin Sofia Hellqvist, 29. Och nu spekulerar det i om paret kommer att välja samma datum när det väl är dags att gifta sig nästa sommar.

Enligt Svensk Damtidning står det mellan datumen 13:e och 27:e juni eftersom både nationaldags- och midsommarhelgen är uteslutna. Dessutom har alla gifta par i kungafamiljen utbytt ringar just i juni, så sannolikheten att prinsen och Sofia också väljer att göra det är stor. Väljer de däremot att vara lite rebelliska och gå sin egen väg kan augusti vara aktuellt, eftersom många av Europas kungligheter är bortresta i juli.

Bild 1 av 2datum4 - Stoppa Pressarna

Carl Philip verkade stolt över sin Sofia när de promenerade mellan slottet och Storkyrkan härom veckan.
Bild 2 av 2datum5 - Stoppa Pressarna

Den 27 juni i år förlovade sig paret.

Vilken kyrka världens vackraste prinspar väljer att gifta sig i är däremot fortfarande oklart. Vi har tidigare skrivit om de många alternativ som finns, där vi bland annat hittar Gärdslösa kyrka på Öland och Leksands kyrka i Dalarna finns med på listan.