Nu kan du bo hos prinsessan Madeleine och Chris O’Neill

Har du några hundra tusenlappar över? Då kan du vara en av dem som har råd att hyra in sig hos Madde och Chris. Prinsessparet planerar nämligen att hyra ut sin lyxiga semesterbostad i Florida.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2014-08-20 kl 12:57 |

ProvaPremium

Ett 326 kvadratmeter stort hus på två våningar ligger ute för uthyrning, skriver Svensk Damtidning. Huset, som är byggt 1954, ägs av prinsessan Madeleines, 32, make Chris O’Neill, 40, sedan 2009, och innehåller fem sovrum, kök, matsal, fyra badrum, en privat pool och en uteplats med tak.

När Chris köpte bostaden betalade han 13,6 miljoner svenska kronor och har sedan dess framför allt använt den under vintermånaderna ihop med prinsessan Madeleine. Övrig tid har mamma Eva O’Neill titt som tätt huserat.

Bild 1 av 3florida1 3 - Stoppa Pressarna

Nu kan du hyra Maddes och Chris sommarhus!
Bild 2 av 3florida4 1 - Stoppa Pressarna

De härliga familjebilderna från i våras tros vara tagna i familjens trädgård. Foto: Kungahuset
Bild 3 av 3florida5 1 - Stoppa Pressarna

Prinsessfamiljen har tillbringat större delen av sommaren på Öland.

Grannen Camille McCann har berättat för Expressen att paret är mycket privata när de besöker bostaden. Hon ser dem ofta när de kommer och när de stänger dörren om sig:
– De är oftast borta hela dagen och äter frukost, lunch och middag ute. Bara en stund sent på eftermiddagen brukar de vara hemma innan de åker igen vid klockan åtta.

Eftersom prinsessparet tillbringar den mesta av sin tid i lägenheten hemma i New York passar de nu på att hyra ut den möblerade Floridabostaden under hösten till ett pris av 200 000 kronor i månaden.
– Ja, de hyr ut fram till Thanksgivinghelgen, bekräftar mäklaren, enligt Svensk Damtidning.