Nya uppgifter: ”Prinsessan Sofia gravid igen!”

Nu kommer förklaringen till Sofia mystiska frånvaro.
Prinsessan uppges vänta ett nytt kärleksbarn med prins Carl Philip.
Kungligheten behöver nu lugn och ro.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jonathan Johansson

| 2019-09-30 kl 12:25 |

ProvaPremium

För alla de som såg prinsessan Sofia, 34, i samband med Riksdagens högtidliga öppnande var det uppenbart – något var mycket märkligt med den annars så pigga sessan. 

Sofia har den senaste tiden varit ovanligt frånvarande. Under den så pampiga ceremonin rådde ingen tvekan, kungligheten gav ett mycket frånvarande intryck.

Bild 1 av 7

En sån lycka. Snart kommer flera små tossingar knata omkring hemma hos prinsparet i Villa Solbacken.
Bild 2 av 7

Prinsessan Sofia uppges vara gravid igen och hennes stora frånvaro med en helt tom kalender har fått sin naturliga förklaring.
Bild 3 av 7

Det blir det trejde kärleksbarnet för prinsessan Sofia och prins Carl Philip.
Bild 4 av 7

Prinsessan Sofia är väldigt osynlig i höst. Hovet vill heller inte riktigt berätta vad hon gör.
Bild 5 av 7

Prinsessan Sofia är en stjärna på att representera kungahuset. Svärfar kungen uppges vara mycket imponerad av den vackra dalkullan varför hennes frånvaro tett sig än mer mystisk.
Bild 6 av 7

Prinsessan Sofia har kommit in på ett fint sätt i den svenska kungafamiljen. Hon har tagit ett stort ansvar då prinsessan Madeleine är frånvarande.
Bild 7 av 7

Här kan man notera att prinsessan Sofia är betydligt smalare jämfört med i dag.

Och mystiken kring den så hjärtliga och charmiga Sofia har tätnat. Hennes kalender gapar nästan helt tom, Sofia har knappt några punkter inlagda överhuvudtaget.

Tidigare var den vackra dalkullan en av de flitigaste inom kungafamiljen och flera av varandra oberoende personer har vittnat för Stoppa Pressarna om att självaste kung Carl Gustaf, 73, har varit både imponerad och nöjd med sin svärdotters arbetsinsats.

Därför blev förvirringen desto större när det stod klart att prinsessans kalender nu är nästintill helt rensad.

Hovets informationschef Margareta Thorgren, 56, hävdar att det prinsessan Sofia ägnar sig åt ”andra saker” som inte blir officiellt uppförda i kalendern. Informationschefen kommer dock inte med någon närmare förklaring än så.