Brott och straff

Polis som jagade Patrick Sommerlath slog till igen

Polisen som vägrar ge sig.
Nu har spaningsledaren som jagade Patrick Sommerlath slagit till igen.
En ny bordellrazzia har skett.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-11-29 kl 07:35 |

ProvaPremium

Patrick Sommerlath, 52, har i en intervju med Svensk Damtidning motiverat sitt beslut med att försvinna utomlands och hålla sig undan polisen med att han ”skulle vara dömd” i folks ögon om han låtit åtalet om det misstänkta sexköpet bli verkställt.

Drottning Silvias, 79, brorson gjorde en gigantisk felbedömning.

Bild 1 av 10

Polisen slog till igen.Spaningsledaren Daniel Löfgren, som jagade Patrick Sommerlath, vägrar ge upp. En ny bordellrazzia har genomförts.
Bild 2 av 10

Kändisjournalisten Hans Shimoda gjorde som kungasläktingen Patrick Sommerlath och unnade sig en thaimassage. Kändisjournalisten filmades under sitt besök på salongen.
Bild 3 av 10

Patrick Sommerlath uppmanades mer eller mindre att flytta från Drottningholms slott efter sexskandalen. Han bor dock kvar och det ter sig som att det var ett tomt hot, en chimär, att kungen satte press på sin släkting.
Bild 4 av 10

Patrick Sommerlath avslöjar sitt okända handikapp som han tror kan gjort att thaimassösen inte erbjöd sig att ha sex med honom.
Bild 5 av 10

Hovets informationschef Margareta Thorgren har sagt att man kan komma att diskutera huruvida Sommerlath kan bo kvar på Drottningholms slott. Hittills har inget hänt.
Bild 6 av 10

En man med mörka hemligheter. Nu framkommer nya uppgifter om Patrick Sommerlath.
Bild 7 av 10

Här ser vi riksmarskalken, Hans Excellens Fredrik Wersäll och en papperskorg med en hundbajspåse med använda kondomer. Det är den nya verkligheten som den tidigare hovrättspresidenten numera associeras med.
Bild 8 av 10

Här är kungen och infrysta kondomer från thaisalongen som Patrick Sommerlath besökte.
Bild 9 av 10

Här ser vi drottning Silvia till vänster och till höger ser vi en påse med 27 använda kondomer från salongen där hennes brorson fick hjälp med sin onda rygg.
Bild 10 av 10

Bordellkvinnan från thaisalongen som tog emot en extra swish från Patrick Sommerlath väljer att berätta sanningen.

Är det något han saknar idag så är det trovärdighet kring sina förklaringar till varför han ”dubbelswishade” på den förtäckta thaibordellen på Östermalm i Stockholm som kungasläktingen besökte i november 2021.