Brott och straff

Prins Carl Philips vän felaktigt utpekad för bajsattack

Obehagligt och mysteriöst.
En nära vän till prins Carl Philip pekades felaktigt ut för en bajsattack.
Mannen angrep Spotifys huvudkontor och blixtsnabbt spreds ett rykte om att det var en nära vän till kungligheten som gått till attack.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2024-01-24 kl 06:15 |

ProvaPremium

Polisen kunde gripa den misstänkte mannen i anslutning till Spotifys huvudkontor på Regeringsgatan i Stockholm på tisdagen. Han misstänks för skadegörelse och ofredande efter att han, enligt uppgift, ska ha kastat avföring i entrén.

– Eventuellt ska han ha kastat någon flaska med det, säger Nadya Norton, 39, vid polisen till Expressen.

Bild 1 av 8

Prins Carl Philips nära vän pekades ut för en bajsattack mot Spotifys huvudkontor. Stoppa Pressarna kan emellertid avslöja att kungavännen är helt oskyldig.
Bild 2 av 8

Både prins Carl Philip och prinsessan Sofia står nära den felaktigt utpekade vännen som påstods varit skyldig till attacken med avföring.
Bild 3 av 8

Vi får hoppas att prins Carl Philip väljer att se att hans vän pekas ut för en bajsattack från den humoristiska sidan. Det måste dock vara tungt för vännen att bli felaktigt utpekad.
Bild 4 av 8

Spotifys grundare Daniel Ek har eventuellt träffat den utpekade kungavännen. Nu får dock Ek informationen om att det inte är kungavännen som attackerat Spotify med avföring.
Bild 5 av 8

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har träffat den utpekade vännen flera gånger. Bland bekanta till kronprinsessparet spreds snabbt ryktet om att prins Carl Philips vän var skyldig till bajsattacken.
Bild 6 av 8

Mannen gick till attack med avföring mot huvudkontoret för streamingtjänsten Spotify i centrala Stockholm. Polis kunde senare gripa honom och det är inte Carl Philips vän.
Bild 7 av 8

Kungen har träffat den utpekade vännen till Carl Philip vid flera tillfällen. Förhoppningsvis är vår monark nu varse att vännen inte är skyldig till bajsattacken.
Bild 8 av 8

Kung Carl Gustaf måste tänka på kungahusets rykte och det är inte bra om vänner till de kungliga felaktigt pekas ut för bajsattacker.

”Bajs i en burk”