Utseende

Prins Daniel hemligt botoxbehandlad på klinik

Han kommer aldrig erkänna.
Stoppa Pressarna kan nu avslöja att prins Daniel har behandlats med botox.
Kungligheten ville inte bara förändra sitt utseende – det fanns även ytterligare skäl.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-09-02 kl 06:04 |

ProvaPremium

Prins Daniel, 49, lät sig nyligen intervjuas av SVT-stjärnan Carina Bergfeldt, 43. Intervjun har kritiserats för att vara allt för hovsam.

Det saknades exempelvis följdfrågor när prinsen framhärdade i sitt nekande till att han och kronprinsessan har haft en djup äktenskaplig kris.

Bild 1 av 7Prins Daniel Botox StorNY - Stoppa Pressarna

Nu kan Stoppa Pressarna avslöja att prins Daniel behandlats med botox innan han medverkade i den famösa intervjun i SVT inför 50-årsdagen.
Bild 2 av 7Prins Daniel Botox Stor2 - Stoppa Pressarna

I intervjun med prins Daniel blickar man bland annat tillbaka till den tid då det rådde harmoni i prinsens äktenskap med Victoria.
Bild 3 av 7Prins Daniel Botox Stor3 - Stoppa Pressarna

Carina Bergfeldt har kritiserats för att hon var alltför hovsam och undfallande mot prinsen. Kungligheten fick inte en enda fråga kring sitt påstående om att det är falska "rykten" kring hans äktenskapskris.
Bild 4 av 7Prins Daniel Botox Stor4 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel i intervjun med Carina Bergfeldt där han framhärdar med påståendet att han inte har några problem med att spela andrafiolen.
Bild 5 av 7Prins Daniel Botox Stor5 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel var en gång i tiden djupt förälskad i sin hustru.
Bild 6 av 7Prins Daniel Independent Stor1NY - Stoppa Pressarna

Den ansedda morgontidningen The Independent uppmärksammar Stoppa Pressarnas avslöjanden kring äktenskapskrisen som sånär ledde till en historisk skilsmässa.
Bild 7 av 7Prins Daniel Botox Stor1 - Stoppa Pressarna

Prins Daniel uppges ha fått botoxinjektioner i hemmet.

Ockelbo-sonen fick bara frankt konstatera att ”ryktet” inte stämde. Han pressades aldrig på att i detalj svara på Stoppa Pressarnas avslöjanden.

Säpo tillrättavisade

Prinsen kunde fått frågan om incidenten på Öland när en livvakt från Säpo tillrättavisade honom efter att han varit elak och infam mot kronprinsessan Victoria, 46. Stämmer det? Eller är det bara rykten?