Relation

Prins Daniels kroppsspråk avslöjar krisen med Victoria

Det går inte att dölja.
Prins Daniel är uppenbart obekväm med sin situation.
Det är krisen i äktenskapet med Victoria som spökar.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2023-06-27 kl 05:50 |

ProvaPremium

Stoppa Pressarna kunde i januari förra året avslöja att allting inte stod rätt till i äktenskapet mellan prins Daniel, 49, och kronprinsessan Victoria, 45. Tvärtom.

Paret skakades av en djup kris och Victoria var i färd med att begära skilsmässa. Hon hade tröttnat på sin surmulne make som ofta vara tvär och ilsk.

Bild 1 av 7

Han mår inte bra, han är inte lycklig. Stoppa Pressarna har låtit en expert på kroppsspråk studera flera bilder på prins Daniel. Resultatet är skrämmande.
Bild 2 av 7

Victoria och prins Daniel på invigningen av det nya konstverket "Kärlekspar på klippan" av konstnären Stina Persson i samband med firandet av 100-årsjubileet av Stockholms Stadshus. Prinsen ser bedrövad ut.
Bild 3 av 7

Konstverket, en bronsskulptur, är en hyllning till kärleken och kanske det är där skon klämmer? Äktenskapet med Victoria är inte i harmoni.
Bild 4 av 7

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel med Kommunfullmäktiges ordförande Olle Burell (S). Prinsen förmår knappt konversera.
Bild 5 av 7

Kronprinsessan är engagerad och intresserad, hennes make vill bara fly någon annanstans.
Bild 6 av 7

Kanske det hade varit bättre om prins Daniel stannat hemma på Haga slott. Hans dystra uppenbarelse skapade en pinsam stämning. Ska våra skattepengar gå till surpuppor?
Bild 7 av 7

Prins Daniel verkar inte må bra och behöver hjälp. Så här kan det inte fortgå. Det är inte därför vi har en monarki.

Dessutom behandlade han inte sin hustru med vederbörlig respekt – Daniel kunde vara öppet elak och infam mot Victoria även inför andra människor.

”Äktenskaplig incident”

Det som fick bägaren att rinna över var dock när Victoria blev varse om en ”äktenskaplig incident” som hennes make ska ha gjort sig skyldig till. Nu skred hon till verket.

Kronprinsessan informerade sin pappa, kung Carl Gustaf, 77, att hon ville skilja sig och vår monark motsatte sig inte. Han insåg att det hade gått för långt och han kunde höra på sin dotter att hon bestämt sig – det fick räcka nu.