Ledighet

Prinsessan Estelles härliga hösthelg på Öland

Vilken härlig helg.
Prinsessan Estelle och prins Oscar njuter på Öland.
De kungliga syskonen skördade äpplen och hade det allmänt mysigt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2022-10-15 kl 14:30 |

ProvaPremium

Hösten är här med allt vad det innebär av plikter för vår kungafamilj. Prinsessan Estelle, 10, var med när Nederländernas kung Willem-Alexander, 55, och drottning Máxima, 51, var på statsbesök i Sverige.

Den unga kungligheten förgyllde mottagningen på kungliga slottet – det var det första statsbesöket där prinsessan Estelle hade en officiell roll.

Bild 1 av 7Till vänster ser vi en glad prinsessan Estelle och till höger ser vi prinsessan Estelle invid korgar med äpplen.

Vilken mysig helg! Prinsessan Estelle skörade äpplen med lillebror prins Oscar på Solliden på Öland.
Bild 2 av 7

Kung Willem-Alexander, drottning Máxima och prinsessan Estelle, i stora gästvåning på Kungliga slottet i samband med välkomstceremonin. Nederländernas kungapar besökte Sverige under tre dagar.
Bild 3 av 7

Från vänster, kung Carl Gustaf, kung Willem-Alexander, drottning Máxima, prinsessan Estelle, kronprinsessan Victoria och prins Daniel i stora gästvåningen på Kungliga slottet i samband med välkomstceremonin.
Bild 4 av 7

Prinsessan Estelle börjar bli så stor nu att hon får officiella plikter. Här är hon med mamma och pappa på uppdrag i Östergötland. Skolan är dock det viktigaste i prinsessans liv och den måste fungera.
Bild 5 av 7

Här njuter kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle. Hon månar om sina barn.
Bild 6 av 7

Vilka härliga äpplen! Det går inte att ta miste på att prinsessan Estelle är stolt över den rika skörden.
Bild 7 av 7

Prins Oscar assisterar med en korg åt storasyster Estelle som vågat sig på att klättra upp i trädet.

Då kan det vara skönt att få koppla av lite på Solliden under ett par dagar. Kronprinsessan Victoria, 45, och barnen är nere på Öland över helgen och har lite härligt höstmys.

Skördar äpplen

Kronprinsessan Victoria har tagit fina bilder av sina barn när de skördar äpplen. Flera korgar blir fyllda och Estelle vågar sig till och med på att klättra upp i ett träd. Lillebror, prins Oscar, 6, assisterar påpassligt med korgar åt sin storasyster.

Det går inte att ta miste på att de unga kungligheterna njuter av tillvaron, att få vara ledig med mamma på landet är ju som gjort för mys.