Prinsessan Madeleiene och Chris O’Neill stannar i New York

Nya uppgifter tyder på att Madeleine och Chris O’Neill blir kvar i New York. Paret har skaffat ett större – och mer barnvänligt – boende i lummiga Roosevelt Island. Och flyttlasset går redan om tre veckor.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Gittan Larsson

| 2013-11-06 kl 08:23 |

ProvaPremium

Det har länge spekulerats i var Madeleine, 31, och Chris, 39, kommer bo när den lilla kungabebisen anländer i slutet av februari.

Och det verkar som att Madde trotsar både sin mors och systers vädjan om att komma hem till Sverige. Enligt uppgifter till Svensk Damtidning stannar hon och Chris i New York.

Bild 1 av 3maddechris stor 7 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine och Chirs O'Neill har hittat ett nytt hem för sin lilla familj.
Bild 2 av 3madde stor2 29 - Stoppa Pressarna

Här, på Roosevelt Island, kommer kungabebisen att växa upp.
Bild 3 av 3madde stor 31 - Stoppa Pressarna

Om bara tre veckor går flyttlasset.
– Som jag förstod det av prinsessan så vill hon både föda och bo kvar i New York, säger en nära källa till tidningen.

De blivande föräldrarna har redan hittat ett nytt boende för sin lilla familj. Om bara några veckor lämnar de sin takvåning på 220 kvadrat och flyttar till ett mer barnanpassat område på Roosevelt Island, som ligger mitt i East River mittemot Manhattan.

Enligt parets mäklare räckte inte de över 200 kvadratmeterna nu när de väntar smått, skriver Svensk Damtidning, och Roosevelt Island är en av de senaste trendplatserna att bo på i New York. Här har bland andra Beyoncé och Jay-Z en av sina bostäder.

Anledningen till att Madde och Chris stannar i New York tros vara att de kan vara mer anonyma där än i Sverige, samt att Chris vill ha nära till jobbet. Samtidigt har Madeleine sagt att hon vill fortsätta jobba lite för Childhood under mammaledigheten.