Prinsessan Madeleines mardrömsjul i Miami

Prinsessan Madeleines helvetes-jul.
Den svenska kungligheten står inför ett tufft beslut.
Och hur hon än gör så blir det fel.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-11-26 kl 10:02 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 37, går igenom en mycket tuff period just nu.

Efter kungens våldsamma utrensning av kungahuset där prinsessans tre barn helt brutalt kastades ut har Madeleine inte mått bra. Prinsessan blev vansinnig över pappa kungens beslut men var tvungen att hålla god min.

Bild 1 av 6

Prinsessan Madeleine kan se framemot en mardrömsjul.
Bild 2 av 6

Hur Madeleine än gör så blir det fel. Firar hon jul i Miami blir kungafamiljen sur och åker hon till Sverige blir Chris missnöjd.
Bild 3 av 6

Prinsessan Madeleine blev vansinnig på kungen efter att han raderat hennes barn från kungahuset.
Bild 4 av 6

Det är en ledsen och bedrövad prinsessa som nu står inför nya tuffa beslut.
Bild 5 av 6

Prins Carl Philip ser gärna att Madeleine kommer hem till jul. Han är mycket förtjust i sin lillasyster.
Bild 6 av 6

En fördel för Madeleine med att fira jul i Sverige är att hon sannolikt slipper svärmor Eva O'Neill medan det finns en uppenbar risk att Chris mamma dyker upp i Florida.

Som hämnd planerade prinsessan att strunta i Nobelfestligheterna den 10 december men storasyster Victoria, 42, flög över till Miami under höstlovet och vred om armen på Madeleine.

Om Florida-prinsessan vill kunna fortsätta njuta av apanage och alla fördelar med att vara kunglig måste hon minsann ställa upp någon gång ibland var Victorias skarpa budskap.

Stoppa Pressarna förutsåg utvecklingen och rapporterade tidigt att Madeleine skulle komma hem till Sverige på Nobelfesten.

Snart nalkas julen och återigen står Madeleine inför ett vägskäl. Pappa kungen och mamma Silvia, 75, ser gärna att familjen flyger över från Miami, inte minst för att fira drottningens födelsedag den 23 december.