Madeleines nya dråpslag innan dopet

Bara veckor innan prinsessan Adriennes dop kommer en trist nyhet för familjen. 

Svenska folket konsterar på nytt att prinsessan Madeleine och hennes Chris är minst omtyckta i kungafamiljen. 

– Vad hon än gör så landar det fel. Allt känns bara så hopplöst just nu, säger en person nära paret. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2018-05-14 kl 14:17 |

ProvaPremium

Prinsessan Madeleine, 35, har blivit mäkta kritiserad genom åren och anklagats för att både vara bortskämd och lat. 

Flera kritiker menar att hon borde avsäga sig prinsess-titeln då hon gör så få officiella åtaganden och ändå får ta del av det skattefinansierade apanaget.

Bild 1 av 6

Bara veckor innan prinsessan Adriennes dop kommer ett nytt bakslag för Madeleine och maken Chris.
Bild 2 av 6

Madeleine har blivit mäkta kritiserad genom åren och anklagats för att både vara bortskämd och lat.
Bild 3 av 6

Flera kritiker menar att hon borde avsäga sig prinsess-titeln då hon gör så få officiella åtaganden och ändå får ta del av det skattefinansierade apanaget.
Bild 4 av 6

"Det är klart att man blir ledsen av kritik, samtidigt som jag också förstår. Men nu har jag valt att verkligen satsa de här småbarnsåren på mina barn. Men det är klart, ju äldre de blir så vill jag göra fler officiella åtaganden", var Madeleines svar på kritiken.
Bild 5 av 6

Nu kommer en ny kalldusch för Madeleine och Chris.
Bild 6 av 6

elgen genomförde Expressen en undersökning där de frågade läsarna vilket kungligt par de gillar mest. Jumboplatsen togs av Madeleine och maken.

– Det är klart att man blir ledsen av kritik, samtidigt som jag också förstår. Men nu har jag valt att verkligen satsa de här småbarnsåren på mina barn. Men det är klart, ju äldre de blir så vill jag göra fler officiella åtaganden, sa Madeleine förra vintern till Expressen.

Några månader senare blev hon som bekant återigen gravid, och för två månader sedan kom prinsessan Adrienne till världen. På senare tid har tappra Madeleine gjort vad hon kunnat för att få svenska folket att ändra uppfattning om henne.

Hon valde exempelvis att föda i Sverige på egen bekostnad och med undantag för en Florida-vistelse härom veckan stannar hon i Stockholm ända fram till Adriennes dop i juni.