Relation

Madeleines oro för Chris svek – avslöjande dokument

En tragedi måste förhindras.
Nu avslöjas sanningen om prinsessan Madeleine och Chris O’Neills äktenskap.
Den vackra kungligheten har ett dokument som bevisar allt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Ishana Amiri

| 2024-01-07 kl 05:33 |

ProvaPremium

Det är inte helt lätt att vara gift med Chris O’Neill, 49. Amerikanen menar nog väl men hans barndom och uppfostran har präglat honom.

Mamma, Eva O’Neill, 83, är mycket bestämd och tidigt tog hon med sin lille son på något som skulle föreställa en slags bildningsresa i Europa men det handlade snarare om att hon skulle presentera honom vid olika furste- och kungahov.

Bild 1 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor - Stoppa Pressarna

Hon kan inte lita på honom. Prinsessan Madeleine har sett till att gardera sig ifall att Chris O'Neill skulle svika henne.
Bild 2 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor1 - Stoppa Pressarna

Här är prinsessan Madeleine och Chris på jubileumsbanketten med anledning av kungens 50-årsjubileum på tronen. Då var amerikanen tvungen att följa med.
Bild 3 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor2 - Stoppa Pressarna

Det har varit mycket bekymmer med Chris O'Neill genom åren.
Bild 4 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor3 - Stoppa Pressarna

Här är hela familjen för en gångs skull hemma i Sverige. Madeleine vill flytta hem men Chris bromsar. Hur länge till ska hon stå ut?
Bild 5 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor4 - Stoppa Pressarna

Mitt i all kritik mot Chris så ska han ha en eloge för att han är så fin mot sina barn. Det kan ingen ta ifrån honom.
Bild 6 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor5 - Stoppa Pressarna

Här är Chris O'Neill med under firandet av kronprinsessan Victoria. Vi minns alla sommaren 2022 då han flydde till USA "på grund av arbete".
Bild 7 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor6 - Stoppa Pressarna

Här är en av få bilder på Chris O'Neill där han faktiskt ler under en offentlig tillställning. Bilden har blivit i det närmaste klassisk.
Bild 8 av 8Prinsessan Madeleine Svek Stor7 - Stoppa Pressarna

Prinsessan Madeleine insåg tidigt att hon var tvungen att skydda sina pengar från Chris. Hon vidtog åtgärder med stöd av hovets jurister.

Det finns de som har liknat det hela vid en turné där amerikanen visades upp som en liten maskot eller cirkusapa för att Eva på så sätt skulle kunna klättra socialt.

Sudettyskan har hela sitt liv varit fixerad vid kungligheter och det finns uppgifter om att hon en gång i tiden hade en förbjuden flört med självaste kung Charles, 75, när han var prins av Wales.

Dominant moder

Efter att Chris O’Neill gifte sig med prinsessan Madeleine, 41, 2013 har han försökt frigöra sig från sin dominanta mor, men det är inte helt lätt.