Prinsessan Madeleines vilda spritfest med maken Chris

En sånt hejdundrande party!

Stoppa Pressarnas exklusiva film visar hur Madeleine och Chris festar loss med sina vänner på den heta innekrogen. 

– Skål hörni, tjoade prinsessan och höjde shotglaset mot maken som förtjust svepte allt. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Emma Andersson

| 2019-06-20 kl 16:05 |

ProvaPremium

I början av juni kom prinsessan Madeleine, 37, äntligen hem till Sverige igen. Men det blev inga lata dagar för prinsessan som omgående började trippen med att lansera sin barnbok ”Stella och hemligheten” på Junibacken i Stockholm.

Maken Chris O’Neill, 44, och barnen Leonore, 5, Nicolas, 4, och Adrienne, 1, syntes dock inte till och efter en hel del smussel berättade hovet till slut att den övriga familjen planerade ansluta först några dagar senare då prinsessparet firade bröllopsdag. 

Bild 1 av 7madeleine spritfest chris stor 1 - Stoppa Pressarna

En sån glad prinsessa. Stoppa Pressarnas exklusiva video visar hur Madeleine festar loss med sina vänner på trendiga innekrogen.
Bild 2 av 7madeleine fest chris stor3 - Stoppa Pressarna

Madeleine var på ett strålande humör under kvällen. Till vänster om prinsessan ser vi hennes bästis Louise Thott.
Bild 3 av 7madeleine fest chris stor2 - Stoppa Pressarna

Madeleines nya favoritkrog Ciccio's har på kort tid blivit ett av Stockholms hetaste ställen. Krogen lockar de rika och kända.
Bild 4 av 7madeleine fest chris stor4 - Stoppa Pressarna

Här dricker Madeleine en shot. Till höger ser vi hur maken Chris sveper allt på en och samma gång.
Bild 5 av 7madeleine fest chris stor5 - Stoppa Pressarna

När Madeleine är på officiella tillställningar blir dock det inga shots-race.
Bild 6 av 7madeleine chris bojkott stor6 1 - Stoppa Pressarna

Är det Chris O'Neill som har fått upp ögonen för den trendiga krogen dit prinsessparet nu går. Maken är som bekant mycket förtjust i god mat och alkoholhaltiga drycker.
Bild 7 av 7madeleine chris bojkott stor2 1 - Stoppa Pressarna

Kanske tar syrran med sig Carl Philip nästa gång det ska drickas shots? Missa inte Stoppa Pressarnas exklusiva film från Madeleines festliga helkväll nedan i artikeln.

Trots det var Madeleine på en strålande humör. Men det är inte så konstigt. Hon har länge sett fram emot att tillbringa sommaren i Sverige och kunna umgås med såväl familjen som vännerna. Men ett och annat restaurangbesök står förstås också på schemat.

Stoppa Pressarna kan avslöja att prinsessmakarna som vanligtvis besöker innekrogar som Diplomat, Sturehof och Milles har fått en ny favorit i Stockholms växande restaurangvärld. De har som så många andra i societeten och kändiseliten fått upp ögonen för lyxiga italienaren Ciccio’s på Nybrogatan på Östermalm – som för övrigt ligger ett stenkast från våningen i Hovstallet – så både Madeleine och Chris har bekvämt krypavstånd hem efter sina besök.