Avslöjad på Nobelfesten: ”Sofia gravid igen!”

Prinsessan Sofias mage putar på nytt ut. 

Under Nobelfesten blev den misstänkta gravidbulan den stora snackisen. 

– Sofia måste vara gravid igen! Det kan inte vara tal om något annat, berättar ett ögonvittne. 

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Karl Biermann

| 2017-12-12 kl 12:05 |

ProvaPremium

I söndags valde prinsessan Sofia, 33, och prins Carl Philip, 38, att skaffa barnvakt för att kunna njuta av flärden och festligheterna på gårdagens flotta Nobelbankett. Och förstås – av varandra.

Sofia var vacker som en dag i en skir spetsklänning från svenska Ida Lanto som hon matchade med det briljantbeströdda diadem hon fick av kung Carl Gustaf, 71, och drottning Silvia, 73, i bröllopsgåva.

Bild 1 av 10

Prinsessan Sofias mage putar ut och ögonvittnen på Nobelfesten berättar om att det blev den stora snackisen under kvällen.
Bild 2 av 10

Sofia var vacker som en dag i en skir spetsklänning från svenska Ida Lanto som hon matchade med det briljantbeströdda diadem.
Bild 3 av 10

Men det var inte bara Sofias val av outfit som gjorde att hon drog blickarna till sig. Putade det inte misstänkt om den annars så smäckra midjan?
Bild 4 av 10

Under middagen på slottet dagen därpå valde Sofia också en klänning av vidare modell.
Bild 5 av 10

Bär prinsparet på en liten babyhemlighet?
Bild 6 av 10

En initierad källa nära prinsparet förklarar att både Sofia och Carl Philip vill ha fler barn.
Bild 7 av 10

"Det skulle inte förvåna mig det minsta om Sofia faktiskt är gravid igen. De har sagt att de ska ”köra på”, säger en källa.
Bild 8 av 10

Prinsessan Sofia är mamma till prins Alexander och prins Gabriel.
Bild 9 av 10

– Det viskas om att det fortfarande är väldigt tidigt. Hovet kommer säkert vänta till efter jul innan de går ut med den härliga nyheten, säger Stoppa Pressarnas källa.
Bild 10 av 10

Carl Philips och Sofias familj växer.

Men det var inte bara Sofias val av outfit som gjorde att hon drog blickarna till sig. Putade det inte misstänkt om den annars så smäckra midjan?
– Sofia måste vara gravid igen! Det kan inte vara tal om något annat. Magen såg ut som en liten ballong, berättar ett ögonvittne som även avslöjar att prinsessans misstänkta gravidput blev den stora snackisen under banketten. 

Sofia ammar fortfarande lilla Gabriel vilket ger ett visst skydd mot graviditet. Men det är långt ifrån fullgott, vilket Sofia som bekant själv har fått erfara. Prins Alexander föddes i april förra året och var bara drygt ett halvår gammal när prinsessan plötsligt blev gravid på nytt.