Uppbrott

Prinsessan Sofia mystiskt försvunnen i 38 dagar

En märklig frånvaro.
Prinsessan Sofia har varit mystiskt försvunnen i 38 dagar.
Nu växer oron för den vackra kungligheten.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Per Nilsson

| 2022-08-22 kl 09:50 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 37, har gjort ett fantastiskt jobb sedan hon blev kunglig. Det är svårt att föreställa sig idag men faktum är att dalkullan från Älvdalen var starkt ifrågasatt innan hon gifte sig med prins Carl Philip, 42.

Det var prinsessans bakgrund som glamourmodell och dokusåpadeltagare som spökade. Många inom hovet och i kretsarna kring de kungliga tyckte inte att Sofia var lämpad med tanke på att hon vikt ut sig och även varit med i sexsåpan ”Paradise Hotel”.

Bild 1 av 7Vi ser prinsessan Sofia i en svartvit sommarklänning, hon står i en park med solglasögon på sig och talar engagerat med en väninna. Prins Julian och en barnvagn syns också på bilden.

Här hade prinsessan Sofia tappat alla sina "mammakilon" efter prins Julian. Det vi ser nu är något annat.
Bild 2 av 7Prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia är mycket uppskattade för sitt fina arbete. Samtidigt måste de tänka på balansen. Paret har tre små barn och tillvaron kan inte bara kretsa kring jobb.
Bild 3 av 7Till vänster ser vi prinsessan Sofia i en svartvit sommarklänning, lille prins Julian har beiga shorts på sig och en väninna till Sofia bär svarta tights och en vit blus. Man promenerar i Humlegården.

Prinsessan Sofia i somras, då var gravidkilona efter prins Julian borta. Nu uppges hon vara gravid igen.
Bild 4 av 7

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip på en konsert med Molly Sandén som uppträdde på parets bröllop.
Bild 5 av 7Vi ser prins Carl Philip, prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine. De sitter ner under en konsert i Borgholm.

Prinsessan Sofias privata chatkonversationer kring prins Carl Philip har läckt ut och sprids nu i hovkretsar.
Bild 6 av 7

Nyligen smet prins Carl Philip iväg från prinsessan Sofia och hängde med lite sköna grabbar på Östermalm. Stoppa Pressarnas fotograf var med.
Bild 7 av 7

Prins Alexander brukar ha håret uppsatt i tofs när han dansar för att uppnå maximal rörlighet.

För prins Carl Philip var det en mardröm. Han slogs för sin kärlek och vägrade vika. Prinsen var beredd att ge upp sin kungliga status – han var så övertygad om att han träffat rätt – det var Sofia han ville ha.

Vacker relation

Kärleken segrade. Paret gifte sig den 13:e juni 2015 och bröllopet var bara inledningen på deras vackra relation.

Numera har paret tre fina barn tillsammans och inte nog med det, prinsessan Sofia har även gjort succé som kunglig. Efter sin fina insats under coronapandemin då hon arbetade extra i vården har hon hyllats globalt.