Prinsessan Sofias härliga Mors dags-firande

Vilken ljuvlig mors dag.
Prinsessan Sofia firade med sina prinsar.
Alexander och Gabriel uppvaktade sin snälla mamma.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Anders Nilsson

| 2019-05-27 kl 05:15 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 34, är inte bara en charmerande kunglighet och en perfekt representant för den svenska monarkin. Hon är också en tvåbarnsmamma med de två småprinsarna Gabriel, 1, och Alexander, 3.

Sofia firade självfallet mors dag med sina barn och sin stilige make. 

Bild 1 av 6

Stolt och glad mamma! Prinsessan Sofia firades på Mors dag.
Bild 2 av 6

Prinsessan Sofia var nyligen med på ett seminarium om demens. Prinsessan är mycket ambitiös i sin roll som kunglig.
Bild 3 av 6

Prinsessan Sofia delade nyligen ut "World Children's Prize", en mer lämpad prisutdelare är svårt att föreställa sig. Sofias engagemang för barn som har det svårt är djupt och innerligt.
Bild 4 av 6

En rörande hyllning till prinsessan Sofia på Mors dag.
Bild 5 av 6

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia på väg ut från ett styrelsemöte för deras stiftelse. Det unga paret jobbar verkligen hårt för att hjälpa andra.
Bild 6 av 6

Marianne Bernadotte blir väl omhändertagen av prinsessan Sofia och prins Carl Philip på väg in till en välgörenhetsauktion för prinsparets stiftelse.

Prins Carl Philip, 40, hade säkert ordnat någon mysig överraskning åt sin hustru och pojkarnas mamma. Det är känt sedan tidigare att han kan vara lite klurig när det gäller att komma på saker att överraska sin fru 

Instagram publicerar prinsparet en rörande bild på Sofia med sina älskade söner när de umgås i vårgrönskan och låter mamma dofta på en blomma.

Det har varit en hektisk vår för den unga familjen med både resor och uppdrag för Carl Philip och Sofia. Carl Philip har bland annat varit med när kocklandslaget tävlade i Frankrike och Sofia var i Sydafrika för att jobba med sin välgörenhetsorganisation Project Playground.