Prinsessan Sofias mystiska frånvaro väcker oro

Har luften gått ur prinsessan?
Sofias kalender gapar ovanligt tom.
Det kan vara de ihärdiga ryktena och skitsnacket som till slut tagit ut sin rätt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

TImo Lahti

| 2019-03-24 kl 10:05 |

ProvaPremium

Det som började så bra.

Prinsessan Sofia, 34, var kraftfullt ifrågasatt som framtida prinsgemål. 

Bild 1 av 6

Prinsessan Sofias kalender är nästintill tom. Nästa offentliga åtagande är den 27 mars och sista tiden har hon knappt synts till. Nu växer oron och frågorna blir allt fler.
Bild 2 av 6

Sofia är omvittnat plikttrogen och hon har ett stort engagemang i välgörenhetsarbete. Hon har även inneburit ett lyft för sin make Carl Philip som har blivit betydligt säkrare i sin roll som kunglighet sedan han äktade den vackra dalkullan.
Bild 3 av 6

Vi får hoppas att prins Carl Philip förmår stötta sin hustru under den tunga tid hon genomgår just nu.
Bild 4 av 6

Prinsessan Sofias kalender gapar nästan helt tom. Det hjälper inte att hovets informationschef hävdar att prinsessan "arbetar ständigt", något stämmer inte.
Bild 5 av 6

Prinsessan Sofia har alltid ett leende att erbjuda men den sista tiden har hon pressats hårt av sitt förflutna och sitt umgänge.
Bild 6 av 6

Prinsessan Sofia har snabbt kommit in i sitt kungliga arbete och hon sköter sina plikter med den äran. Här träffar hon Bris generalsekreterare Magnus Jägerskog.

Hennes bakgrund med deltagande i sexsåpan ”Paradise Hotel”, tatueringar och mer eller mindre avklädda utvik i snaskiga publikationer som saligt insomnade tidskriften Slitz gav ammunition åt de som absolut inte kunde tänka sig att den vackra dalkullan skulle få en plats i kungafamiljen.

Men kärleken segrade. Prins Carl Philip, 40, var dödligt förälskad och det var Sofia han ville ha.

Parets sensationellt vackra och romantiska bröllop i juni 2015 blev startskottet för prinsessan Sofias resa i de kungliga salongerna. Och vilken resa det blev!

Prinsessan Sofia gjorde en formidabel succé och Stoppa Pressarna har från flera av varandra oberoende källor fått höra att självaste kung Carl Gustaf, 73, blev djupt imponerad av sin vackra svärdotter.

Men nu har något hänt. Och det verkar allvarligt. Prinsessans kalender gapar tom, Sofia drar sig alltmer undan från de kungliga plikterna.