Prinsessan Sofias prestige-seger över Madeleine

En klar segrare.
Prinsessan Sofia har gått om prinsessan Madeleine.
Dalkullan slår sin svägerska stilmässigt.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2020-01-23 kl 16:20 |

ProvaPremium

Prinsessan Sofia, 35, var inte direkt en stilikon när hon träffade prins Carl Philip, 40.

Dalkullan med det vackra leendet var mer förknippad med sin karriär som glamourmodell och sexsåpan ”Paradise Hotel” än designerkläder och en fräsch och moderiktig stil.

Bild 1 av 6

En ny stil-prinsessa har intagit tronen. Prinsessan Sofia hyllas nu i internationell media medan Madeleine överhuvudtaget inte nämns.
Bild 2 av 6

Prinsessan Sofias still är avslappnad och elegant. Hon sticker sällan ut "för mycket" men ser alltid till att ha lite krydda.
Bild 3 av 6

Sofias mörka färger bidrar till att hon med lätthet och naturlig elegans bär upp starka färger.
Bild 4 av 6

Även om Madeleine inte längre omnämns i internationell modepress längre så ska hon inte deppa. Prinsessan är anslående vacker.
Bild 5 av 6

Under de senaste åren har prinsessan Madeleine kommit att bli alltmer nedtonad och affärsmässig i sin stil.
Bild 6 av 6

Här kan man säga att Sofia tagit ett återfall till pre-prins Carl Philip. Den här outfiten känns mer "Slitz" och "Paradise Hotel" än vad prinsessan normalt sett klär sig i.

Men Sofia har gjort sensation vid hovet och kommit in i prinsessrollen på ett charmant sätt.

Självaste svärfar, kung Carl Gustaf, 73, uppges vara djupt imponerad av sin svärdotter. Sofia har dessutom bidragit till att saknaden efter prinsessan Madeleine, 37, har blivit mindre.

Och det är inte bara genom att vara representativ på kungliga uppdrag som Sofia utmärker sig jämfört med prinsessan Madeleine. Även som modeikon får Madeleine bita i det sura äpplet och inse att hon inte längre är den upphöjda stilprinsessa hon var en gång i tiden. Idag nämns Miami-Madde knappt i dessa sammanhang.